mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Refrence iki figų ir žodis

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 3, 2008, 14:13
Naujas Narys

Default Refrence iki figų ir žodis

Hi folks
rašau disertaciją (palaipsniui) ir pradėti reguliariai nuo 2000 iki 2007.

taip mano nuorodos daroma šiuo metu, kad aš rašyti antraštę, pasirinkite jį tada eikite į taikomas stilius ir pasirinkite skaičių, kuris prideda teisingą numerį.

Aš ieškau, kaip nuoroda, kaip mano figų nebuvo rodomi kryžminė nuoroda į langelį, o svetainę man papasakojo, kad naudoti kitą metodą, bet tai pradeda numeracija nuo 1 ir vėl nėra registruotis į lentelę.

taip atrodo, kad aš galiu užsiimti, kaip aš su figų stalo, be pav nuorodas, ar pradėti iš naujo, bet be figų lentelė

kas nors patarimų?
Old Balandis 4, 2008, 07:46
Donorų grupės

Todėl aš negaliu sugalvoti atsakymą, kad aš paprasčiausiai negavote Word 2000 egzempliorių patikrinti jį.

Iš atminties, jums etiketės paveikslas su pav stilius. Tai leidžia Word rinkti pav tekstą į paveikslo lentelėje ir turi būti pasirenkama kaip BOA skyrių. Darote, kad taip mes sutinkame šiol. Jei tada reikia taikyti kryžminę nuorodą į šią sumą paveikslas turėtų būti pasirenkama, jei pripažinti kryžminė nuoroda. Jei nematote jų tuomet tai "ką aš galiu leisti kryžminę nuorodą langelį atrankos sąrašo", kad reikia sureguliuoti, aišku. Jei negalite matyti iš sąrašo tuomet jis nebūtų pasirinktas sąrašą. Tai būtų, jei ji buvo pažymėta kryžminė nuoroda puslapį. Jei rasite vietą, kur galima nustatyti, kokie gali būti kryžminės nuorodos, ten bus stilių sąrašas, į kurį galima įdėti ką tik norite.

Aš negaliu žiūrėti, nes žodis pakeistas meniu ir lygiai su Word 2002 ir jus atgal už horizonto ir iš akių su Word 2000.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Balandis 4, 2008, 08:02
Naujas Narys

Ah mano blogas 2003 m. aš naudoju ne 2000 m., tačiau aš taip pat susipažinti su 2007.

šio reiškinio priežasčių yra daug PC's at Uni buvo atnaujintos iki 2007 m., tačiau ne visas, o ne dėstytojai PC, o tai reiškia mano dok, turi būti 2003 metais, kad jie galėtų skaityti!

ką jūs kalbate, prasminga Ar galite man papasakoti, kaip tai padaryti, arba 2007 ar 2003?

ačiū!
Old Balandis 4, 2008, 08:26
Naujas Narys

Ei kinda got išspręsti šią (2007 m.), o ne labiausiai elegantiškas, tačiau anyhoo.

Taikyti stilių I langelis pasirinkite skaičių, tada paspauskite "Redaguoti". stiliaus tipo išplečiamojo, pasirinkite "susieti (dalį ir pobūdį)
skaičius tada rodomi kryžminė nuoroda langelį, kai visi numeruotų punktų yra pasirinktas.

Ačiū vietoje už išleidimą mane teisingu keliu
Old Balandis 4, 2008, 09:22
Donorų grupės

I'll try to guess ir ji gali būti perjungti maždaug 2003-2007 tai mesti ką nors. Atleiskit mano neaiškumas, bet tai metų, nes aš pamačiau Word.

Jei norite pridėti paveikslėlį ar bet kokio, čia dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite "Antraštė" įgyvendinti autonumbered "12 pav Acropolis po vandeniu" sort of thing. Tai buvo stiliaus "Antraštė". Gal jūs tik išleidimo kad tekstas pagal paveikslą ir paspaudę Stilius ir pasirinkite "MyFigureStyle" vietoj.

Kai įrašote skaičių turite pasirinkti pasirinkti bet vieno stiliaus ir galite prašyti "MyFigureStyle" ir gaukite savo stalo pastatytas lentelės. Yra alternatyva patikrinti mygtuką, kad lazdelės built-in Caption sistema. Galbūt jūs naudojate savo stilių skaičiai, arba 2007-swiched jums stilių, kad 2003 m. negali atpažinti.

Aš gali būti negerai čia, bet aš maniau, kad bet * * stilius gali būti paskirta pav stilius su "F" vėliava. Buggered jei aš žinau kur jis eina nors.

Anyway, kryžminių nuorodų. Jūs tipo "taip pat žr Mano dramatiška nuotrauka Akropolį per 2014 m." ir įtraukti tarptautinio potvynių nuoroda, galite pasirinkti, sąrašo, kokios rūšies dalykas norite kryžminė nuoroda. Header paveikslą, visų rūšių. Jei turite visus savo duomenis, pagal stilių, kuris nėra numatytasis "Antraštė", tada jie bus rodomi ne pagal "skaičiai" (nebent jūs galite dirbti, ar, kad F-vėliava su stiliumi tikrai egzistuoja!), Tačiau jie turėtų parodyti, sukurta pagal vienos iš kitų kategorijų, nes jie stiliaus, galų gale. Yra pusė tuziną variantų, kad pull-down list, yra ne "stilius", vienas iš jų?

Kraštutiniu atveju, gauti juos į kryžminių nuorodų sistema kažkaip, pabandykite pakeisti visi
"MyFigureStyle" į "Antraštė" (jei jis egzistuoja) arba blogiausiu atveju, tarkim, "Header 12" - ne ranka, tai turi būti vienu paspaudimu pakeisti. Jei naudojate "Header 12", tai bent jūsų kryžminė nuoroda rodys, skyriuje "Antraštės". Tai blogas sprendimas. Jei matote "MyFigureStyle" pagal kitų grupavimo nuoroda kontrolės lauke tada jums nereikia daryti visuose pakeisti.
Old Balandis 4, 2008, 09:24
Donorų grupės

Ak, aš pamačiau savo ankstesnes pareigas. Taip, tai sprendžiami su juo, ignoruoja mano kliedėti.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Word 2007 Pašalinimas iš Word count snowblind Office Suites & Applications 8 Kovas 21, 2009 13:27
Skaitymo Word? Cattranz BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 Lapkritis 27, 2007 12:09
Spoken žodį įvedėte žodį pest79456 Office Suites & Applications 8 4 lapkritis 2007 08:55
Little Help .. Word 2002 mbonwick Office Suites & Applications 2 30 spalis 2007 12:48
Žodis handthrottle Office Suites & Applications 1 Rugsėjis 7, 2007 08:48
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.