![]() |
|
| |||
| |||
| Hi folks Es rakstu darbs (daļēju) un slēdzis regulāri starp 2000 un 2007. kā manas atsauksmes ir darīts šobrīd ir tā, ka es rakstītu parakstu, atlasiet to, tad iet pieteikties stilu un izvēlieties attēlu, kuru pievieno pareizo numuru. Es devos meklē par to kā atsauci, mana vīģes bija neparādās norādi lodziņā un site teica, lai izmantotu citu metodi, bet tas sākas numurēšana no 1 jauna un nav jāreģistrējas tabulas rādītājiem. tik šķiet, es varētu turpināt to, kā es esmu kopā ar tabulu, vīģes, bez vīģes norādes, vai sākt no jauna, bet bez galda vīģes ![]() ![]() ikviens, jebkurš tips? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iemesla dēļ es nevaru izdomāt atbildi, ka es gluži vienkārši nav ieguvuši kopiju Word 2000, lai pārbaudītu to.
No atmiņas, jūs etiķete skaitli ar skaitli stilu. Kas ļauj Word vākt skaitli tekstu skaitlis tabulā un ko izvēlēties, kā TOC sadaļā. Tu dari, ka tik mēs piekrītam šim. Ja pēc tam jāpiemēro savstarpējas norādes uz šo skaitli skaitlis būtu izvēles, kad paziņo, cross-reference. Ja Jūs nevarat redzēt, tad tas ir "Ko es varu atļaut pārrobežu ierāmētajā atlases saraksta", kuru ir nepieciešams pielāgot, protams. Ja jūs neredzat to sarakstā, tad tas nav izvēlēts sarakstā. Tas būtu tad, ja tas būtu atzīmēti cross-reference iespējas. Ja jūs varat atrast vietu, kur jānosaka, kas var šķērsot norādi, ka būs saraksts ar stilu, kurā jūs varat pievienot visu, ko jūs vēlaties. Es nevaru skatīties, jo vārds izmainīts izvēlnēm un līmeņiem, ar Word 2002, un jūs esat atpakaļ aiz horizonta un no redzesloka ar Word 2000. Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| ah my bad savā 2003 es lietoju nav 2.000, bet man arī ir pieejami līdz 2007. Iemesls tam ir daudz ir pc pie uni ir atjauninātas līdz 2007, bet ne visi un ne pasniedzējiem datora, kas nozīmē, mana doc ir 2003, tāpēc tās var izlasīt! ko jūs sakāt jēga Vai jūs varētu man pastāstīt, kā to izdarīt vai nu 2007 vai 2003?pateicība! |
|
| |||
| |||
| Hey kinda got risinājums šajā (2007), kas visvairāk elegants, bet anyhoo. kas attiecas stilus lodziņā izvēlēties skaitlis, tad noklikšķiniet grozīt pogas. in style tipa nolaižamā, izvēlieties "saistīti (punkts un raksturu)" dati parādīs izveidota savstarpēja norāde kastē, kad visi numurēti elementiem ir izvēlēts. Pateicoties vietas nodošanai mani uz pareizā ceļa |
|
| |||
| |||
| Es mēģināšu uzminēt, un tas varētu būt pāreja ap 2003-2007, kas ir izmestas kaut ko. Excuse my neskaidrību, taču tas ir gadi, kopš es redzēju Word. Kad jūs pievienojiet attēlu vai kāds, tur labo klikšķi "Leģenda" īstenot autonumbered "Figure 12 Akropoles zem ūdens" sava veida lieta. Tas ir stils "Leģenda". Varbūt jūs vienkārši liekot šo tekstu saskaņā ar skaitli un noklikšķinot Style un izvēloties "MyFigureStyle" vietā. Kad jūs pievienot tabulu skaitļu esat izvēlējušies visiem viena veida un jūs varat lūgt "MyFigureStyle" un saņemtu savu galda būvēt. Pastāv alternatīva pārbaudes poga, kas pielīp iebūvēto Caption sistēmā. Varbūt jūs izmantojat savu stilu skaitļus, vai 2007 ir swiched jums stilu, ka 2003 nevar atpazīt. Man var būt nepareizi šeit, bet es domāju, ka * jebkura * stilā var izraudzīties skaitli stilu ar "F" karogu. Buggered ja es zinu, kur tas nonāk though. Anyway, Cross-atsaucēm. Ierakstot "Skatīt arī manu dramatisko fotogrāfija Acropolis laikā no 2014" un Ielikt pārrobežu plūdu-reference, Jums ir pikaps saraksts, kāda veida lieta vēlaties cross-reference to. Header attēlu, visu veidu. Ja jums ir visas jūsu datus saskaņā ar stilu, kas nav noklusējuma "Leģenda", tad viņi būs ne parādīsies zem "skaitļos" (ja vien jūs varat strādāt, vai, ka F-flag pret stils tiešām pastāv!), Taču tie bija kas parādās kādā no citām kategorijām, jo tie ir stili, galu galā. Tur puse duci iespējas, ka nolaižamajā sarakstā, nav "Style" viens no tiem? Pēc sliktākā, lai saņemtu tos savstarpējas atsauces sistēma kaut kā, apsveriet iespēju mainīt visas "MyFigureStyle" līdz "Leģenda" (ja tāda ir), vai sliktākajā gadījumā, teiksim, "Header 12" - ne ar roku, tad būtu viena klikšķa aizstāšanu. Ja jūs izmantojat "Header 12", tad vismaz savu cross-reference parādīsies zem "Headers". Tas ir slikts risinājums. Ja jūs varat skatīt "MyFigureStyle" saskaņā ar jebkuras citas grupējuma Cross-reference kontroles lodziņā jums nav nepieciešams veikt izmaiņas vispār. |
|
| |||
| |||
| Ah, es redzēju savu iepriekšējo amatu. Jā, tas jārisina tā, ignorē manu klaiņošana. |
![]() |
|
| Bookmarks |