rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Refrence do fig w słowo

Reply

Narzędzia wątku
Old 3 kwiecień 2008, 14:13
Nowe państwa grupy

Default Refrence do fig w słowo

Hi folks
Jestem pisania pracy magisterskiej (stopniowo) i przełączyć się regularnie od roku 2000 i 2007.

sposób moje odniesienia dokonywane są obecnie jest to, że piszę podpisu, wybierz go następnie przejdź do stosowania stylów i wybrać postać, która dodaje poprawny numer.

I udał się, w jaki sposób odniesienia mojego fig nie były wyświetlane w polu odniesienie, a witryna powiedział mi użycie innej metody, ale to zaczyna się numeracja od 1 ponownie i nie zarejestruje w tabeli dane.

Wydaje się więc mogę prowadzić jak Ja jestem z tabeli fig, bez rys. odniesieni, lub uruchomić ponownie, ale bez tabeli fig

nikomu żadnych wskazówek?
Old 4 kwietnia, 2008, 07:46
Grupa dawcy

Powodem nie mogę przyjść z odpowiedzi jest to, że po prostu nie dostał kopię programu Word 2000, aby sprawdzić go.

Z pamięci, to etykieta postać z rysunku stylu. Słowo, które pozwala na zebranie liczba tekst na postać tabeli i być wybrany jako TOC sekcji. Robisz tak, że zgadzamy się tak daleko. Jeśli następnie trzeba stosować odsyłaczem do tej kwoty liczba powinna być do wyboru, kiedy deklaruje odsyłaczem. Jeśli nie można ich wtedy jest to "co mogę pozwolić w odesłania polu listy wyboru", który wymaga dostosowania, na pewno. Jeśli nie jest ona widoczna na liście, to nie jest wybrana na liście. Byłoby, gdyby została ona oznaczona w odsyłaczem opcji. Jeśli możesz znaleźć miejsca, w którym można określić, jakie mogą być odsyłacz, nie będzie listy stylów, które można dodać coś chcesz.

Nie mogę patrzeć, ponieważ program Word zmienił menu i poziomów z programem Word 2002 i you're back poza horyzont i na oczach z programem Word 2000.

My System: Tim

Procesor (y):
Athlon 64 3500 +
Płyta główna:
ASUS A8N-VM CSM
Pamięć RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Karta graficzna (y):
nVidia GeForce 6600 512MB
Karta dźwiękowa:
Cherry RS 6000 m klawiatury
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s utrzymania
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (y):
SXGA płaskoekranowe
Operating System (-y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxboksa)
Old 4 kwietnia, 2008, 08:02
Nowe państwa grupy

ah my bad 2003 Ja nie używając 2000 ale także mieć dostęp do 2007 roku.

Powodem tego jest mnóstwo komputera w uni zostały zaktualizowane do 2007, ale nie wszystkie, a nie wykładowcy PC, co oznacza, moim doc ma być w 2003 r., tak żeby można ją przeczytać!

co mówisz ma sens jesteś w stanie mi powiedzieć, jak to zrobić albo w 2007 lub 2003?

dzięki!
Old 4 kwietnia, 2008, 08:26
Nowe państwa grupy

Hej kinda dostał rozwiązanie tego (w 2007), a nie najbardziej eleganckie, ale anyhoo.

zastosowanie stylów w polu I wybrać postać, a następnie kliknij przycisk Modify. w stylu typu rozwijanej wybierz "powiązane (pkt i znak)"
dane następnie pojawi się w polu odniesienie, gdy wszystkie elementy są ponumerowane wybrany.

dzięki miejscu za wprowadzenie mnie na właściwe tory
Old 4 kwietnia, 2008, 09:22
Grupa dawcy

I'll try to guess i może być przejście od około 2003 do 2007 r., że coś jest wyrzucane. Przepraszam, ale moje niejasności to lat od Widziałam Word.

Jeśli dodać zdjęcie lub cokolwiek, nie to kliknij prawym przyciskiem myszy "podpis", aby umieścić w autonumbered "Rysunek 12 Acropolis pod wodą" sort of thing. To jest w stylu "Caption". Być może po prostu oddanie tego tekstu w rysunku i klikając Styl i wybierając "MyFigureStyle" zamiast.

Po dodaniu tabeli dane masz do wyboru, aby wybrać jeden styl i możesz poprosić o "MyFigureStyle" i zaproś tabeli zbudowane. Jest alternatywą sprawdzić przycisku że trzyma się wbudowany Caption systemu. Może używasz własnego stylu dane, lub 2007 ma swiched do stylu, że 2003 r. nie może rozpoznać.

I tutaj może być źle, ale myślałem, że wszelkie * * styl może być wyznaczony postać stylu z "F" banderą. Buggered jeśli wiem gdzie to jest ale.

Anyway, odsyłaniu. Wpisujesz "Zobacz także moje dramatyczne zdjęcia na Akropol podczas powodzi z 2014" i Wstaw odsyłaczem, masz wybór listę jaki rodzaj rzeczą chcesz odsyłaczem do. Nagłówek, rysunek, wszelkiego rodzaju. Jeśli masz wszystkie dane na styl, który nie jest domyślnym "Caption" wtedy nie będzie wyświetlany w ramach "Wartości" (chyba, że można wypracować, czy F-bandery przed stylu naprawdę istnieje!), Ale powinien pokazać się w ramach jednego z innych kategorii, ponieważ są one style, po wszystkim. Nie pół tuzina opcji w tej listy, nie jest "Styl" jednym z nich?

W najgorszym, żeby je w odsyłaniu jakiś system, należy rozważyć zmianę wszystkich
"MyFigureStyle" na "Nagłówek" (jeśli istnieje) lub w najgorszym wypadku do, powiedzmy, "Nagłówek 12" - nie przez strony, nie powinno być jednym kliknięciem zastąpienia. Jeśli używasz "Nagłówek 12", a następnie co najmniej krzyżowe odniesienia pokaże, na podstawie "Nagłówki". Jest to złe rozwiązanie. Jeśli widzisz "MyFigureStyle" w ramach żadnego innego ugrupowania w Odsyłacz kontroli polu nie musisz dokonać zmian w ogóle.
Old 4 kwietnia, 2008, 09:24
Grupa dawcy

Ah, I just saw swoje poprzednie stanowisko pracy. Tak, to się go zignorować mojego włóczyć.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.