mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Refrence de smochine în cuvântul

Reply

Thread Tools
Old 3 aprilie 2008, 14:13
Noile state Group

Default Refrence de smochine în cuvântul

Bună oameni buni
I-am scris o teză (treptat) şi cu regularitate a comuta între 2000 şi 2007.

modul în care se fac referiri meu este, în prezent, că-ţi scriu legenda, selectaţi-l apoi atunci du-te pentru a aplica stiluri şi selectaţi cifră, care adaugă la numărul corect.

M-am dus în căutarea de referinţă cu privire la modul de a-mi ca nu au fost afişate, smochine în caseta de cruce de referinţă, precum şi site-ul mi-a spus să utilizaţi o altă metodă, dar acest lucru începe de la 1 numerotare din nou şi nu se înregistrează în tabelul de cifre.

deci se pare că te pot duce cu privire la modul Sunt cu un tabel de smochine, cu nici o stare de spirit corelarea, sau de a începe din nou, dar fără un tabel de smochine

oricine orice sfaturi?
Old 4 aprilie 2008, 07:46
Grupul de donator

Motivul pentru care nu pot să vină cu un răspuns este că eu pur si simplu nu au primit o copie a Word 2000, pentru a verifica-l.

Din memorie, vă eticheta o cifră, cu o figura de stil. Word, care permite de a aduna cifra de text într-o cifra de masă şi de a fi selectate în secţiunea TOC. Faceţi aşa că suntem de acord până în prezent. Dacă, atunci trebuie să se aplice o cruce-referire la faptul că cifra de cifră ar trebui să fie selectate, atunci când declară eco-referinţă. Dacă nu aveţi posibilitatea să le vadă, atunci aceasta este "Ce-mi permite într-o eco-referinţă caseta de selectare lista", care are nevoie de adaptare, cu siguranţă. Dacă nu se poate vedea în lista de atunci nu este selectată pentru a fi pe listă. Aceasta ar fi în cazul în care acesta a fost marcat în eco-referinţă opţiuni. Dacă se poate găsi locul în care ai defini ceea ce poate fi trans-referite, acolo va fi o lista de stiluri de la care puteţi adăuga ceva ce doriti sa.

Nu pot să uit, pentru că Word schimbat meniuri şi niveluri cu Word 2002 si tu esti spate, dincolo de orizont şi dispărea cu Word 2000.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 4 aprilie 2008, 08:02
Noile state Group

ah mi sa rău 2003 Sunt folosind 2000, dar nu am avea, de asemenea, acces la 2007.

Motivul pentru aceasta este o mulţime de PC-ul de la uni au fost actualizate pentru 2007, dar nu toate, şi nu de lectori de bucăţi, ceea ce înseamnă doc mea trebuie să fie în 2003, pentru ca acestea să-l citesc!

ceea ce spui are sens eşti în stare să-mi spui cum se face acest lucru, fie în 2007 sau 2003?

mulţumesc!
Old 4 aprilie 2008, 08:26
Noile state Group

Hei cam luat o soluţie pentru acest lucru (în 2007), nu cel mai elegant, dar Oricum.

în caseta de stiluri aplică am selecta cifra, apoi faceţi clic pe butonul modifica. în stilul de tip verticală, selectaţi "legate de (punctul şi caractere)"
cifrele apoi afişate în caseta de cruce de referinţă, în cazul în care toate elementele numerotate este selectat.

mersi la faţa locului pentru a pune-mă pe drumul cel bun
Old 4 aprilie 2008, 09:22
Grupul de donator

Voi încerca să ghicesc şi ar putea fi în jur de trecerea de la 2003 la 2007, care a aruncat ceva. Scuzaţi-mi neclaritate dar este de ani de când l-am văzut Word.

Când adăugaţi o imagine sau orice altceva, este un clic-dreapta "legenda" pentru a pune într-o autonumbered "Figura 12 de Acropolis sub apă" chestii din astea. Care are un stil "Legendă". Poate ca esti doar că punerea sub cifra de text şi faceţi clic pe Stil şi selectând "MyFigureStyle" în loc.

Când adăugaţi un tabel de cifre aveţi posibilitatea de a alege pentru a selecta un stil şi puteţi cere pentru "MyFigureStyle" si sa-ti iei masa construit. Există o alternativă check-buton care se lipeste de-a construit în Caption sistem. Poate pe care îl folosiţi-vă propriul stil de cifre, anul 2007 a swiched sau ai un stil care la 2003 nu se poate recunoaşte.

I poate fi gresit aici, dar m-am gândit că * * orice stil ar putea fi desemnat o figura de stil cu un "F" pavilion. Buggered dacă ştiu unde merge totusi.

Oricum, Cross-corelarea. Aveţi de tip "vezi, de asemenea, mi dramatice fotografie a Acropolis în timpul inundaţiilor din 2014" şi se introduce încrucişate de referinţă, pe care le-aţi alege-o lista de ce tip de lucru pe care doriţi să le trans-referire la. Header, figura, tot felul. Dacă aveţi toate cifrele sub un stil care nu este implicit "Legendă", atunci nu vor apărea în "Cifre" (cu excepţia cazului în care aveţi posibilitatea să funcţioneze dacă acest pavilion împotriva F-un stil cu adevarat exista!), Dar acestea ar trebui pentru a apărea într-una din celelalte categorii, pentru că acestea sunt stiluri, după toate. Nu-i o jumătate de duzină de opţiuni în care trage în jos lista, nu este "stil" unul de-al lor?

În cel mai rău, să-i în corelarea sistemului de eco-un fel, schimbaţi toate
"MyFigureStyle" la "Legendă" (dacă există) sau la cel mai rău la, să zicem, "Header 12" - nu de mână, nu ar trebui să fie una cu un singur click de substituţie. Dacă utilizaţi "Header 12", atunci cel puţin dvs. eco-referinţă va arăta în sus, în "Antete". Este o soluţie de rău. Dacă se poate vedea "MyFigureStyle" în nici o altă grupare în Cross-referinţă caseta de control, atunci nu aveţi nevoie pentru a face o schimbare la toate.
Old 4 aprilie 2008, 09:24
Grupul de donator

Ah, tocmai am vazut post-ul anterior. Da, asta e confruntat cu el, mi se agăţa ignora.
Reply

Register

Marcaje