![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky Píšem prácu (postupne) a pravidelne prepínať medzi rokmi 2000 a 2007. Mimochodom mojej odkazy sú vykonávané v súčasnej dobe je v tom, že som napísať popisek, vyberte ju potom použije štýly a vyberte obrázok, ktorý dodáva správne číslo. Išiel som hľadať, ako sa môj odkaz ako figy boli nezobrazuje v krížoch referenčné pole, a povedal mi stránky používať inú metódu, ale toto číslovanie začína od 1. znovu a neregistruje v tabuľke položky. tak sa zdá, môžem nosiť, jak jsem s tabuľkou figy, bez figové odkazov, alebo začať odznova, ale bez tabuľky figy ![]() ![]() niekto tipy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dôvodom Nemôžem prísť s odpoveďou je, že som docela jednoducho nedostal kópiu Word 2000 ku kontrole ho.
Z pamäte, môžete označiť údaj sa obrázok štýlu. Slovo, ktoré umožňuje získavať obrázku text do obrázku a tabuľky, ktoré majú byť voliteľné ako TOC oddielu. Robíte, že tak sme sa dohodli tak ďaleko. Ak potom potrebné použiť cross-odkaz na tento obrázok obrázok by mal byť voliteľné, keď vyhlásil Cross-reference. Ak nevidíte nich potom je to ", čo si môžem dovoliť v cross-reference Schránka výberového zoznamu", ktoré potrebuje úpravu, určite. Ak nevidíte v zozname, potom to nie je vybratá na zoznam. To by bolo, ak by to bolo označené v Cross-reference možnosti. Ak si nájdete miesto, kde by ste definovať, čo môže byť kríž-odkazovať sa budete zoznamu štýlov, na ktoré sa môžete pridať to, čo chcete. Nemôžem sa pozerať, pretože Word zmenilo menu a úrovňou s aplikáciou Word 2002 a ste späť za horizont a mimo dohľadu s aplikáciou Word 2000. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| ach môj zlý roku 2003 som pomocou ne 2000, ale majú tiež prístup do roku 2007. Dôvodom pre to je veľa na PC v uni boli aktualizované v roku 2007, ale nie všetky a nie pre lektorov PC, čo znamená, môj doc má byť v roku 2003, aby si mohli prečítať! čo vy na to má zmysel Ste schopní mi povedať, ako to urobiť buď 2007 alebo 2003?vďaka! |
|
| |||
| |||
| Ahoj mám trochu riešenie tohto (v roku 2007), nie je väčšinou elegantné, ale anyhoo. v uplatňujú štýly kolónky I vybrať obrázok, kliknite na tlačidlo upraviť. v štýle typu rozbaľovacej, vyberte "súvisí (bod a znak)" údaje potom objaví v políčku krížový odkaz, keď všetky číslované položky je vybraná. vďaka mieste za uvedenie mi na správnej ceste |
|
| |||
| |||
| I'll skúste odhadnúť, a to by mohlo byť prepínanie okolo 2003 - 2007 to je niečo hádzať. Omluvte mojej vágnost, ale je to rokov, čo som videl, Word. Po pridaní obrázku alebo čokoľvek, je to právo-kliknite na "popisek", aby v autonumbered "Obrázok 12 Akropola pod vodou" akési vec. , Ktorá má štýl "Caption". Možno ste práve uvedenie, že text pod obrázok a kliknete na štýl a výber "MyFigureStyle" miesto. Po pridaní tabuľky čísla máte na výber zvoliť niektorý štýl a môžete požiadať o "MyFigureStyle" a vybudoval si stôl. Existuje alternatíva check-tlačidlo, ktoré je postavené na hole-in Caption systému. Možno, že ste pomocou vlastného štýlu čísla alebo 2007 má swiched vám štýl, že rok 2003 nemôže rozpoznať. Aj tu môže byť zle, ale já myslel, že žiadne * * štýl by mohol byť určený postavu štýle s "F" vlajku. Buggered pokiaľ ja viem, kde to ide aj keď. Každopádně Cross-odkazovanie. Ty typu "pozri tiež môj dramatický snímka Akropolis počas povodní 2014" a vložte Cross-referencie, máte pick-zoznam, aký typ, čo sa chcete kríž-na. Header obrázku, všetky druhy. Ak budete mať všetky Vaše údaje podľa štýlu, ktorý nie je štandardné "Caption", potom si budete nie sú vidieť pod "Čísla" (ak môžete pracovať na tom, či, že F-vlajkou proti štýlu naozaj existuje!), Ale mala ukázať na základe jednej z ďalších kategórií, pretože sú to štýly, po všetkom. Je tu pol tuctu možnosti v tomto ťahu-down list, nie je "Style" jeden z nich? V najhoršom prípade sa dostať do krížové odkazovanie-systém nějak, zmeniť všetky "MyFigureStyle" na "Caption" (ak existuje), alebo v najhoršom to, povedzme, "Header 12" - ne rukou, tam by malo byť jedno-kliknite substitúcie. Ak použijete "Header 12", potom aspoň váš kríž-odkaz sa objaví pod názvom "Headers". Je to zlé riešenie. Ak vidíte "MyFigureStyle" v rámci akéhokoľvek iného združenia v Cross-reference kontrolné políčko potom nemusíte urobiť zmenu na všetkých. |
|
| |||
| |||
| Aha, som videl váš predchádzajúci príspevok. Áno, to s ním riešiť, ignorujte moje potulky. |