мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Рефренце у смокве у речи

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. април 2008, 14:13
Нови члан групе

Default Рефренце у смокве у речи

Бок људи
Ја сам писање дисертација (постепено) и редовно се пребацивати између 2000 и 2007.

начин на који моје референце су тренутно је учинио да сам написати наслов, изаберите га затим идите на применити стилове и изаберите лик који додаје исправан број.

Био сам у потрази како референца као моје смокве су се не приказује у крст референтни оквир, а сите ми је рекао да користите неку другу методу, али то нумерирање почиње од 1 опет и не региструју у табели ликова.

па се чини да могу носити како сам са столом од смокава, без фиг референцирање, или поново покренути али без стола од смокава

ико било какве савете?
Old 4. април 2008, 07:46
Донаторска Група

Разлог не могу доћи до одговора који ми је прилично једноставно нисте добили копију Уорд 2000 да бисте проверили је он.

Из меморије, те ознаку лик са ликом стилу. То омогућава да се окупе Уорд лик текст у табелу те лик бити селективан као тоц одељку. Ти си тај, тако да се слажу тако далеко. Ако тада треба примијенити крижна референца на тај лик лик треба бити селективан када прогласи унакрсно референце. Ако не можете видети их онда се "Шта ми дозволили у цросс-референтни оквир за избор листа", да треба подесити, сигурно. Ако га не могу видети у листи онда нису одабрани за листу. Било би то, ако су означене у крижна референца опција. Ако можете пронаћи место на којем можете дефинисати што се може цросс-референцед, ту ће се листу стилова, које можете додати било шта желите.

Не могу гледати јер је реч менијима и нивоа са Уорд 2002 и да сте иза леђа хоризонту и из вида са Уорд 2000.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 4. април 2008, 08:02
Нови члан групе

Ах мој лош својих 2003 И ам 2000 не користи, али ја такође имати приступ 2007.

Разлог за то је пуно од пц-а на Уни су ажурирани на 2007, али не и сви, а не предавачи пц-а што значи да је мој доц да се у 2003 како би могли прочитати!

Шта ти кажеш има смисла сте у могућности рећи мене како то учинити у било 2007 или 2003?

хвала!
Old 4. април 2008, 08:26
Нови члан групе

Хеј кинд добио решење за ове (у 2007), не већини елегантан, али аныхоо.

применити стилове у кутији изаберем лика, онда кликните на дугме модификовати. у стилу типа падајући, изаберите "повезано (став и карактер)"
ликовима онда приказати у крст референтни оквир, када све избројене предмета није изабрано.

захваљујући спот за стављајући ми на правом путу
Old 4. април 2008, 09:22
Донаторска Група

Ја ћу покушати погодити и то може бити проспојни око 2003 до 2007 који је бачен нешто. Испричајте моју нејасноћа, али је година откако сам видео Уорд.

Када додајете слику или било шта, има право-кликните на "Цаптион" ставити у аутонумберед "Слика 12 акропола под водом" врста ствар. То је стил "Цаптион". Можда сте управо стављањем тај текст под лик и кликом Стыле и изаберете "МыФигуреСтыле" уместо.

Када додате табелу ликова имате избор да изаберете стил и било којем можете питати за "МыФигуреСтыле" и добили свој сто изграђена. Постоји алтернативни цхецк-дугме који држи у изграђен-унутра Цаптион система. Можда будете користили свој сопствени стил за фигуре, или 2007 има суицхед вас у стилу 2003 који не могу препознати.

ЈА мај бити у реду, али сам мислио да је било који * * стил могао бити одређен лик стилу са "Ф" застава. Буггеред ако знам где иде ипак.

Иначе, Цросс-референцирање. Ви типа "види такође мој драматичних фотографија од акропола током поплаве у 2014" Инсерт а цросс-референце, имате мотика-листе коју врсту ствар коју желите крижна референца на. Заглавље, слика, свих врста. Ако сте све своје ликове под стилу који није подразумевани "Цаптион" онда ће им се неће приказати под "Фигуре" (осим ако не може да ради да ли да се Ф-застава против стил заиста постоји!), Али су дужни показују да се под једним од осталих категорија јер су они стилова, после свега. Ту је пола туцета опције у том падајућег попису, није "Стил", један од њих?

У најгорем, да би их у унакрсно референцирање систем некако, размотрити промјену свих
"МыФигуреСтыле" у "Цаптион" (ако постоји) или у најгорем случају на, рецимо, "Хеадер 12" - не руком, ту треба да буде један клик замену. Ако користите "Хеадер 12" онда барем Ваше крижна референца приказаће се, под "Заглавља". То је лоше решење. Ако можете да видите "МыФигуреСтыле" под било којим другим груписања у цонтрол Цросс-референтни оквир онда не требате направити промене на свим.
Old 4. април 2008, 09:24
Донаторска Група

Ах, нисам видела претходни пост. Ыес, тхат'с поступамо са њом, занемарите мој удаљавати.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц