![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba dostlar i (yavaş yavaş) ve düzenli olarak 2000 ve 2007 arasında geçiş bir tez yazıyorum. benim referanslar yapılır gibi şu anda ben, o da doğru numara ekler stilleri ve rakam geçerli gitmek seçin başlığı yazmaya. Nasıl referans olarak incir çapraz referans kutusuna gösteren yoktu, ve bir site arıyorum gitti farklı bir yöntem kullanmaya söyledi, ama bu 1 yeniden numaralandırma başlar ve isimleri tabloda kayıt değildir. Bu nasıl incir bir tablo ile beraberim üzerinde hiçbir incir referans veya yeniden başlatmak ile yapabilirsiniz ama incir bir tablo olarak görünüyor ![]() ![]() Herkesin herhangi bir ipucu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben bir cevap hazırlaması değil nedeni bu oldukça basit değil mi kontrol Word 2000 bir kopyası var olduğunu.
Hafıza itibaren bir rakam tarzı bir rakam etiket. Bu rakam tabloya ve TOC bölümü olarak seçilebilir gereken rakam metin toplamak Word sağlar. Bunu biz bugüne kadar kabul yapıyoruz. Eğer çapraz bu rakam için referans rakamı hiç zaman çapraz referans ilan seçimli olarak uygulamak gerekebilir. Eğer bu onları göremiyorum "Ne bir arası izin bu ayarlanması gerekiyor referans kutusu seçim listesi", elbette var. Eğer listede sonra listesi için seçilmiş olan değilse siz göremezsiniz. Eğer çapraz referans seçeneklerini işaretlenen olurdu. Eğer ne çapraz olabilir tanımlamak yer-başvurulan bulabilirsiniz, bu tarzı size istediğiniz herşeyi ekleyebilirsiniz olan bir liste olacak. Çünkü Word menüleri ve Word 2002 ile düzeyleri değişti ve geri Word 2000 ile ufuk ve görme dışında dışında olduğunuzda ben bakmak değildir. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| benim kötü ya da ben değil ama 2000 de 2007 erişmesini 2003 kullanıyorum. Bu tek adresindeki PC 2007 için güncellendi birçok için neden değil, tüm değil öğretim PC benim doktor demektir ki bulabilrsiniz 2003 olmalı! Ne demek mantıklı nasıl ya 2007 ya da 2003 Bunun söyle yapabiliriz?teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Hey bu tür (in 2007), en zarif, ancak bir çözüm var anyhoo. olarak, daha sonra düğmesini değiştirmek tıklama Ben seçin rakam stilleri kutusunda geçerlidir. stil türü düşmek, "(paragraf ve karakter)" bağlantılı seçin rakamları sonra tüm sayılı öğeler seçilir çapraz referans kutusu içinde görünür. teşekkürler doğru yolda yaz koyarak için nokta |
|
| |||
| |||
| Sanırım çalıştığınızda edeceğiz ve 2003 yılı için 2007 civarında geçiş o atmış's şey olabilir. Benim Vagueness Anlamadım ama bu yıl çünkü Word'da gördüm. Ne zaman veya resim eklemek ne olursa olsun, bir sağ tıklayıp "başlık" Su altında bir autonumbered "Şekil 12 Akropolis olarak şeyin" sort koymak için. Bu "bir stil" Başlık vardır. Belki de bu rakamın altında bir metin koyarak olduğunuz ve Stil tıklayarak ve "MyFigureStyle" yerine seçerek. Ne zaman herhangi bir stil seçmek ve sizin için "MyFigureStyle" sorabilir ve masa inşa almak bir seçim var rakamları bir tablo ekleyin. Bir alternatif kontrol düğmesi o için sopalarla başlık sistemi bulunmaktadır. Belki rakamları için kendi stilini kullanıyorsanız, veya 2007 stil 2003 tanımak değil size swiched var. Burada yanlış olabilir ama ben hiçbir * * tarzı bir "F" bayrağı bir rakam tarzı belirlenmiş olabilir sanıyordum. Buggered Eğer burada da gidiyor biliyorum. Neyse, Çapraz referans. Yazarsanız "da 2014" ve Ekle cross seller sırasında Akropolis benim dramatik fotoğrafı görmek-referans, bir seçim var-bir çapraz referans istediğiniz şey ne tür listesi. Başlık, Resim, her tür. Eğer bu rakamlar "altında görünmez olacak varsayılan" Başlık "sonra" değil bir stil küçük tüm rakamlar var (siz çalışmak için gerçekten var olup olmadığını bir stil karşı olduğu E-bayrak!) Ama hiç çünkü stilleri, after all ettiğiniz bir diğer kategoriler altında gösterilmesi için kullanılır. İşte, bu çekin bir yarım düzine seçenekleri listesinden's "Stil" bunlardan biri değil mi? En kötü, en çapraz referans sistemi bir şekilde yerleştirin değiştirebilirsiniz bunları elde etmek için tüm "El MyFigureStyle" için "Başlık" (varsa) ya da, şöyle, "Başlık 12" - değil kötü at, orada hiç bir tıklama ikame gerekir. Eğer "" sonra en az çapraz-referans, "başlıklar" altında görünür Başlık 12 kullanın. Kötü bir çözüm's. Eğer "MyFigureStyle" Çarmıhtaki başka gruplama-referans kontrol kutusu sonra altında Hiç bir değişiklik yapmaya gerek yoktur görebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Ben sadece önceki yazı gördüm. Evet, onunla birlikte ele's, benim abuk sabuk gelmektedir. |
![]() |
|
| Bookmarks |