![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт люди Я пишу дисертацію (поступово) і регулярне перемикання між 2000 і 2007. спосіб зробити мою посилання в даний час є те, що я пишу заголовок, виберіть його, щоб потім застосувати стилі та вибрати малюнок, який додає правильний номер. Я пішов шукати з питань ведення, мій інжир не були показані в поперечному полі посилання та в місці, розповів мені використовувати різні методи, але ця нумерація починається з 1 знову і не реєструється в таблиці цифри. Так що, схоже я можу нести про те, як я з таблицею інжир, без будь-яких посилань рис, або почніть знову, але без таблиці рис ![]() ![]() нікому рад? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тому я не можу придумати відповідь, що я просто ще не отримали копії Word 2000, щоб перевірити його.
З пам'яті, етикетки фігуру з фігурою стилю. Це дозволяє Word зібрати фігуру тексту в таблицю і малюнок буде вибір як окремого розділу ТОС. Ви робите, що так ми згодні з тим до цього часу. Якщо після цього ви повинні застосувати перехресне посилання на цю цифру Малюнок повинен бути вибір, коли ви розкажете перехресні посилання. Якщо ви не можете побачити їх то це "що я можу дозволити в перехресні посилання вікні список вибору", які потрібно відрегулювати, звичайно. Якщо ви не можете побачити її в списку, це не вибрані за списком. Це так, ніби він був відзначений у перехресні посилання на сторінку. Якщо ви можете знайти місце, де можна визначити, які можуть бути перехресними посиланнями, там будуть і список стилів, до яких можна додати, що ви хочете. Я не можу дивитися, оскільки Word змінив меню і рівнів з Word 2002, і ви повернулися за горизонту і зникла з очей з Word 2000. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Ah My Bad своєму 2003 я використовую не 2000 рік, але я також мати доступ до 2007 року. Причиною цього є безліччю комп'ютерів в Uni були поновлені в 2007 році, але не всі і не викладачі ПК, який позначає мою Doc повинен бути в 2003 році, щоб вони могли читати! що ви говорите, має сенс Чи можете ви сказати мені, як зробити це або в 2007 або 2003?спасибо! |
|
| |||
| |||
| Hey отримав цікаве рішення цього (у 2007 році), не самий витончений, але Anyhoo. У застосовувати стилі вікна вибрати малюнок, а потім натисніть кнопку Змінити. у краплі стилі тип вниз, виберіть пункт "пов'язані (абзаців і символів)" Потім цифри відображаються у вікні перехресні посилання, при виборі всіх пронумерованих пунктів. завдяки місцю, поставив мене на правильний шлях |
|
| |||
| |||
| Спробую вгадати, і це може бути перемикання в околицях з 2003 по 2007's щось кинули. Вибачте за невизначеності, але це років тому я бачив Word. Коли ви додаєте фотографії або будь-якої іншої, є правою кнопкою миші "Caption", щоб покласти в autonumbered "Малюнок 12 Акрополя під водою" подібне. Тобто стиль "Заголовок". Може бути, ви просто покласти цей текст під малюнком і натисніть Стиль і вибравши "MyFigureStyle" замість. Коли ви додаєте таблицю цифр у вас є вибір, щоб вибрати будь-який стиль, і ви можете запитати для "MyFigureStyle" і отримати ваші таблиці побудовані. Там альтернатива реєстрації кнопки, який прилипає до вбудованого в заголовку системи. Можливо, ви використовуєте свій власний стиль для фігур, або 2007 swiched вам стиль, що 2003 рік не може визнати. Можливо, я помиляюся, але я думала, що будь-який * * стиль може бути призначений Малюнок стилі з прапором "F". Buggered, якщо я знаю, куди вона йде, хоча. В усякому разі, перехресних посилань. Ви набираєте "див також мої драматичні фото Акрополя під час повені 2014" і включити перехресні посилання, ви повинні вибрати перелік яку річ, яку ви хочете перейти по посиланню. Заголовок, рис, різні. Якщо у вас є всі цифри під стиль, який не за замовчуванням "Caption", то вони не буде відображатися під "Фігури" (якщо ви не можемо розібратися, що Ф-прапора відносно стилю дійсно існує!), Але вони повинні показати під одну з інших категорій, оскільки вони стилів, врешті-решт. Там's півдюжини варіантів у цій список, що випадає, не є "Стиль" один з них? У гіршому випадку, щоб отримати їх у перехресних посилань системі те, щоб змінити все "MyFigureStyle" на "Заголовок" (якщо вона є) або в гіршому випадку, наприклад, "Заголовок 12" - не вручну, там має бути одним клацанням мишки заміщення. Якщо ви використовуєте "Заголовок 12", то принаймні ваше посилання буде відображатися в розділі "Заголовки". Це погане рішення. Якщо ви бачите "MyFigureStyle" під будь-який інший угрупованню на заслання контроль прапор, то вам не потрібно внести зміни на всіх. |
|
| |||
| |||
| Ах, я тільки що бачив ваш попередній пост. Так, це стосується його, ігнорують мої прогулянки. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count | Snowblind | Office Suites & Застосування | 8 | 21 березня 2009 13:27 |
| Сканування в Word? | Cattranz | General Software чат | 4 | 27 листопада 2007 12:09 |
| Spoken Word до друкованого слова | pest79456 | Office Suites & Застосування | 8 | 4 листопада 2007 08:55 |
| Невелика допомога .. Word 2002 | mbonwick | Office Suites & Застосування | 2 | 30 жовтня 2007 12:48 |
| Слово | handthrottle | Office Suites & Застосування | 1 | 7 вересня 2007 08:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |