![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, всички, Аз съм с надеждата, че някой може да ми помогне ... С MS Office 2007 Имам (на английски) RTF документ, който, когато натиснете F7 (проверка на правопис) причинява Word да ми даде грешка заявява: "Не може да се намерят средства за proofing руски ..." Дали някой знае защо, че ще се случи? По-добре все пак, как мога да се включите, че е? Никога не съм виждал това преди. Благодарим предварително! Богат |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Искам си Outlook Express език да бъде на английски, френски НЕ! | stephencastellani | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 0 | 10 май 2009 г. 12:19 |
| Как да промените китайски на английски | ken979 | Общи Софтуер Чат | 5 | 21 Авг 2008 07:29 |
| Деинсталиране на Windows - English копие | osalajan | Windows операционни системи | 3 | 7 Ноем 2007 08:09 |
| Има удобни британската с американски английски? | tangg | Изключено Тема Дискусия | 8 | 28 Юни 2007 23:38 |
| Награда за AdWords Инструменти? | NeilCampbell | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 18 май 2007 г. 15:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |