menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Ruská Proofing Tools Chyba - angličtina doc

Reply

Thread Nástroje
Old 10. června 2009, 15:44
Nový člen skupiny

Default Ruská Proofing Tools Chyba - angličtina doc

Ahoj Všichni,

Mám naději, že někdo mi může pomoci ...

S MS Office 2007
Mám (US English) RTF dokument, který, když jsem stiskněte F7 (pravopis) způsobí Word aby mi chybu uvádí: "Nelze nalézt nástroje pro ruské ..."

Ví někdo, proč, že by se stalo? Ještě lépe, jak se mohu obrátit, aby se? Jsem nikdy předtím.

Thanks in advance!
Rich
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
I Want My Outlook Express jazyk, který bude v angličtině, francouzštině NENÍ! stephencastellani Email, VoIP & IM Diskuse 0 10. května 2009 12:19
Jak se změní z čínštiny do angličtiny ken979 Obecné Software Chat 5 21. srpen 2008 07:29
Odinstalovat Windows - English výtisk osalajan Operační systémy Windows 3 7. listopad 2007 08:09
Jsou pohodlné s americkou British English? tangg Vypnout Téma diskuze 8 28 června 2007 23:38
Nejlepší AdWords Nástroje? NeilCampbell Web Design, hosting & SEO 1 18. května 2007 15:11
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.