![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Všichni, Mám naději, že někdo mi může pomoci ... S MS Office 2007 Mám (US English) RTF dokument, který, když jsem stiskněte F7 (pravopis) způsobí Word aby mi chybu uvádí: "Nelze nalézt nástroje pro ruské ..." Ví někdo, proč, že by se stalo? Ještě lépe, jak se mohu obrátit, aby se? Jsem nikdy předtím. Thanks in advance! Rich |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I Want My Outlook Express jazyk, který bude v angličtině, francouzštině NENÍ! | stephencastellani | Email, VoIP & IM Diskuse | 0 | 10. května 2009 12:19 |
| Jak se změní z čínštiny do angličtiny | ken979 | Obecné Software Chat | 5 | 21. srpen 2008 07:29 |
| Odinstalovat Windows - English výtisk | osalajan | Operační systémy Windows | 3 | 7. listopad 2007 08:09 |
| Jsou pohodlné s americkou British English? | tangg | Vypnout Téma diskuze | 8 | 28 června 2007 23:38 |
| Nejlepší AdWords Nástroje? | NeilCampbell | Web Design, hosting & SEO | 1 | 18. května 2007 15:11 |
| Thread Nástroje | |
| |