μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Ρωσική Proofing Tools Σφάλματος - Αγγλικά doc

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10η Ιουν 2009, 15:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Ρωσική Proofing Tools Σφάλματος - Αγγλικά doc

Γεια σου, Όλα,

Είμαι ελπίζοντας ότι κάποιος μπορεί να με βοηθήσει ...

Με το MS Office 2007
Έχω μια (US English) RTF έγγραφο ότι, όταν πατήστε F7 (ορθογραφικό έλεγχο) προκαλεί το Word για να μου δώσει ένα μήνυμα λάθους που αναφέρει: "Δεν είναι δυνατή η εξεύρεση μέσων για τη θωράκιση Ρωσικής ..."

Ξέρει κανείς για ποιο λόγο ότι θα συμβεί; Ακόμα καλύτερα, πώς μπορούμε να στραφώ ότι καταφέρατε; Δεν έχω δει αυτό στο παρελθόν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πλούσια
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Θέλω Outlook Express γλώσσα που στα αγγλικά, γαλλικά ΔΕΝ! stephencastellani E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 0 10η Μαΐου 2009 12:19
Πώς να αλλάξει κινέζικο με αγγλικά ken979 Γενικά Λογισμικό Chat 5 21 Αυγ 2008 07:29
Uninstall Windows - Αγγλικά αντίγραφο osalajan Λειτουργικά συστήματα Windows 3 7 Νοε 2007 08:09
Είναι άνετα με British American αγγλικά; tangg Off Topic Συζήτηση 8 28 Ιουν 2007 23:38
Best Εργαλεία AdWords; NeilCampbell Web Design, Hosting & SEO 1 18 Μαΐου 2007 15:11
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.