manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Ruski Proofing Tools Error - Engleski doc

Reply

Thread Tools
Old 10. lipnja 2009, 15:44
Novi član grupe

Default Ruski Proofing Tools Error - Engleski doc

Pozdrav, Sve,

Ja sam u nadi da netko može pomoć mene ...

S MS Office 2007
Imam (US English) RTF dokument koji, kada sam pritisnite F7 (provjeru pravopisa) uzrokuje Word dati mi pogrešku izjavljuje: "Ne može se pronaći Proofing Tools za ruski ..."

Se bilo tko znati zašto se da će se dogoditi? Još bolje, kako mogu da skrenete off? Nikad nisam vidio ovo prije.

Thanks in advance!
Rich
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Želim da moji Outlook Express jezik biti engleski, francuski NE! stephencastellani Email, VoIP & IM Razgovor 0 10. svibanj 2009 12:19
Kako promijeniti kineskog na engleski ken979 Općenito Software Chat 5 21. kolovoz 2008 07:29
Deinstalirajte Windows - English kopiju osalajan Windows Operating Systems 3 7. studeni 2007 08:09
Jesu li zadovoljni British American English? tangg Off Topic Discussion 8 28. lipnja 2007 23:38
AdWords Alati najbolji? NeilCampbell Web Dizajn, Hosting & SEO 1 18. svibanj 2007 15:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.