![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, Sve, Ja sam u nadi da netko može pomoć mene ... S MS Office 2007 Imam (US English) RTF dokument koji, kada sam pritisnite F7 (provjeru pravopisa) uzrokuje Word dati mi pogrešku izjavljuje: "Ne može se pronaći Proofing Tools za ruski ..." Se bilo tko znati zašto se da će se dogoditi? Još bolje, kako mogu da skrenete off? Nikad nisam vidio ovo prije. Thanks in advance! Rich |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Želim da moji Outlook Express jezik biti engleski, francuski NE! | stephencastellani | Email, VoIP & IM Razgovor | 0 | 10. svibanj 2009 12:19 |
| Kako promijeniti kineskog na engleski | ken979 | Općenito Software Chat | 5 | 21. kolovoz 2008 07:29 |
| Deinstalirajte Windows - English kopiju | osalajan | Windows Operating Systems | 3 | 7. studeni 2007 08:09 |
| Jesu li zadovoljni British American English? | tangg | Off Topic Discussion | 8 | 28. lipnja 2007 23:38 |
| AdWords Alati najbolji? | NeilCampbell | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 18. svibanj 2007 15:11 |
| Thread Tools | |
| |