![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi, All, Remélem, hogy valaki tud segítsen nekem ... MS Office 2007 Nekem van egy (amerikai angol) RTF dokumentum, hogy mikor nyomja F7 (helyesírás) okozza a Word, hogy én egy hiba, amely a következő: "Nem találja proofing eszközök Orosz ..." Tudja valaki, hogy miért ez történik? Még jobb, hogy lehet fordulni, hogy ki? Még sosem láttam ilyet. Thanks in advance! Rich |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Azt akarom, hogy az Outlook Express nyelve is angol, nem francia! | stephencastellani | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | 10. május 2009 12:19 |
| Hogyan változik a kínai angol | ken979 | General Chat szoftver | 5 | 21. augusztus 2008 07:29 |
| Uninstall Windows - angol példányt | osalajan | A Windows operációs rendszerek | 3 | 7. november 2007 08:09 |
| Brit kényelmes amerikai angol? | tangg | Off Topic Discussion | 8 | 28. június 2007 23:38 |
| Best Tools AdWords? | NeilCampbell | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 18. május 2007 15:11 |
| Téma eszközök | |
| |