rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Proofing Tools Błąd rosyjski - angielski doc

Reply

Narzędzia wątku
Old 10. czerwca 2009, 15:44
Nowe państwa grupy

Default Proofing Tools Błąd rosyjski - angielski doc

Cześć, wszyscy,

I'm nadzieję, że ktoś może mi pomóc ...

MS Office 2007
Mam (US English) dokument RTF, że kiedy nacisnąć F7 (spellcheck) powoduje Word do mnie błąd stwierdzając: "Nie można odnaleźć narzędzia do sprawdzania pisowni dla rosyjskiej ..."

Czy ktoś wie dlaczego, co się stało? Jeszcze lepiej, jak mogę włączyć tego startu? I've never seen this before.

Thanks in advance!
Bogate
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
I Want My Outlook Express język, jaki ma być w języku angielskim, francuskim NIE! stephencastellani E-mail, VoIP & IM dyskusja 0 10 maja 2009 12:19
Jak zmienić chiński> angielski ken979 Ogólne Oprogramowanie Czat 5 21 sierpień 2008 07:29
Dezinstalacja systemu Windows - Angielski kopię osalajan Windows Operating Systems 3 7 listopada 2007 08:09
Czy są wygodne z British American English? tangg Off Topic dyskusja 8 28 cze 2007 23:38
Najlepsze Narzędzia AdWords? NeilCampbell Web Design, Hosting & SEO 1 18 maja 2007 15:11
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.