![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, wszyscy, I'm nadzieję, że ktoś może mi pomóc ... MS Office 2007 Mam (US English) dokument RTF, że kiedy nacisnąć F7 (spellcheck) powoduje Word do mnie błąd stwierdzając: "Nie można odnaleźć narzędzia do sprawdzania pisowni dla rosyjskiej ..." Czy ktoś wie dlaczego, co się stało? Jeszcze lepiej, jak mogę włączyć tego startu? I've never seen this before. Thanks in advance! Bogate |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| I Want My Outlook Express język, jaki ma być w języku angielskim, francuskim NIE! | stephencastellani | E-mail, VoIP & IM dyskusja | 0 | 10 maja 2009 12:19 |
| Jak zmienić chiński> angielski | ken979 | Ogólne Oprogramowanie Czat | 5 | 21 sierpień 2008 07:29 |
| Dezinstalacja systemu Windows - Angielski kopię | osalajan | Windows Operating Systems | 3 | 7 listopada 2007 08:09 |
| Czy są wygodne z British American English? | tangg | Off Topic dyskusja | 8 | 28 cze 2007 23:38 |
| Najlepsze Narzędzia AdWords? | NeilCampbell | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 18 maja 2007 15:11 |
| Narzędzia wątku | |
| |