az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Office Suites & Uygulamalar

Register

Rusça Denetleme Araçları Hata - doktor İngilizce

Reply

Konu Araçları
Old 10 Haziran 2009, 15:44
Yeni Üye Grubu

Default Rusça Denetleme Araçları Hata - doktor İngilizce

Merhaba, Bütün,

Bunu biri bana yardımcı olabilir umut ediyorum ...

MS Office 2007 ile
Ben, ben F7 (imla kontrolü) basın bana bir hata belirten vermek Word neden olan bir (US İngilizce) RTF belgesi var: "Rusya için sağlama araçları bulamadınız ..."

Herkes neden olacağını biliyor mu? En iyisi, nasıl kapatabilirsiniz? Daha önce bu hiç görmedim.

Thanks in advance!
Zengin
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
I Want My Outlook Express in English to Be Dili, Fransızca DEĞİL! stephencastellani E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma 0 10 May 2009 12:19
Nasıl Çince değiştirmek için İngilizce için ken979 Yazılım Genel Sohbet 5 21. Ağustos 2008 07:29
Kaldır Windows - İngilizce kopyasını osalajan Windows İşletim Sistemleri 3 7. Kasım 2007 08:09
Misiniz rahat Amerikan İngilizce ile İngiliz? tangg Konu Tartışma Kapalı 8 28. Haziran 2007 23:38
En iyi Ana Araçlar? NeilCampbell Web Tasarım, Hosting ve SEO 1 18 May 2007 15:11
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından