менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Російська засоби перевірки правопису Помилка - Англійська Doc

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 червня 2009, 15:44
Нові члени групи

Default Російська засоби перевірки правопису Помилка - Англійська Doc

Привіт, All,

Я сподіваюся, що хтось може мені допомогти ...

У MS Office 2007
У мене є (американська англійська) RTF документі, що, коли я натискаю F7 (перевірка орфографії) приводить слова, щоб дати мені про помилку говориться: "Не вдається знайти засоби перевірки правопису для російська ..."

Хто-небудь знає, чому це відбудеться? Ще краще, як я можу звернутися, що Off? Я ніколи не бачив цього раніше.

Спасибо заранее!
Багата
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
I Want My Outlook Express мову, який буде англійською мовою, не французи! stephencastellani Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 0 10 травня 2009 12:19
Як змінити на китайський англійська ken979 General Software чат 5 21 серпня 2008 07:29
Видалення Windows - Англійська копія osalajan Операційні системи Windows 3 7 листопада 2007 08:09
Британські чи зручно з американською англійською мовою? tangg Off Topic Discussion 8 28 червня 2007 23:38
Кращі AdWords інструменти? NeilCampbell Веб дизайн, хостинг & SEO 1 18 травня 2007 15:11
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.