по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Сериозна работа Положението / Microsoft Outlook

Reply

Нишка Инструменти
Old 15-ти февруари, 2009, 14:53
Член Група

Default Сериозна работа Положението / Microsoft Outlook

Здрасти.

Аз не искам да отида в подробности за работата ми, но нека да кажем, те могат да се опитате да използвате тази срещу мен.

Съм била болна за последните 2-3 дни. Много лошо.

Това минало четвъртък 2/12/09, изпратих имейл привързаност към шефа си чрез MS Outlook система имаме по време на работа отдаване я знаят, че аз няма да може да дойде на работа на следващия ден, 2 / 13. Тъй като бях се разболял, аз реших да направят малко време днес 2 / 15. Когато влезем, шефа ми ми казва, че перспективите имейл, че е било изпратено в четвъртък са пристигнали днес (2 / 15), и че аз не пусна я знам, че ще бъдат изложени за работа в петък.

Там вече е продължаващ конфликт между мен и някои други хора в моята работа, които са против мен, но съм свикнал съм да обясня допълнително. Просто знам, че изпраща обявлението за шефа си, че в четвъртък. Защо е Outlook съобщение късно? Когато погледнах в моята "изпратени" папка по време на работа, Той показва, че то е било изпратено днес.

Има ли влезте или нещо да се провери? да покаже, че го е изпратил в четвъртък? DONT аз искам това да бъде основание за прекратяване ми. Моля да ме уведомите, ако има някакви диагностика или нещо мога да тичам.

THANKS!
Old 15-ти февруари, 2009, 21:34
Член Група

Default Сериозна работа Положението / Microsoft Outlook

В Internet имейл, хедъри съдържа адресите на всички компютърни системи, които имат relayed съобщение между изпращача и вас. Всеки компютър, който изпраща съобщението по неговото трасе допълва линията на информация на заглавките (timestamps!). Обикновено не виждате пълното заглавките, тъй като те могат да бъдат доста дълги и така не се показват заедно с общия "От:", "До:", "Тема:", и "Дата:" заглавките. Информацията, предоставена в пълния заглавките ви позволява да се определи къде съобщение всъщност дойде от, и как тя трябва да вашия компютър. Това понякога е необходимо, защото адреса, който виждате на "От:" линия може да бъде spoofed, или се преструваше. Например, бихте могли да получите съобщение, което изглежда да идват от приятел или член на семейството на имейл адрес, но това действително е изпратено от някой друг spoofing адреса.

За да се покажат всички съобщения хедъри:
  1. Отворете поща съобщение. В Outlook 2007 или Outlook Интернет достъп (OWA) Premium, щракнете двукратно върху съобщението, така че да се отваря в собствен прозорец.
  2. В Outlook 2007, в Опции група, кликнете на диалоговия прозорец българско (малък квадрат със стрелки). В OWA, кликнете на "Съобщение Информация" бутона (иконата е плик с малък документ над него).
    В Outlook 98, 2000, 2002, и 2003 г., от Гледам меню, изберете Опции ... .
    В Outlook 97, в горната част на съобщението, натиснете Опции раздел.
  3. Посланието заглавките са в долната част на прозореца, в кутия с надпис "заглавия:" или "Интернет хедъри:".

/ / отбележете, че Вие ще трябва да направи това на шефа си компютър ...
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC jjuli Офис Suites & Приложения 0 11 Юни 2009 15:52
Аз съм с Microsoft Outlook и са били изпратени CollusionOfFate433 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 1 21 ноември 2008 05:18
Microsoft Outlook чрез сървър bigyin Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 3 13 ноември 2008 12:13
Microsoft Outlook 2002 jmclcl Офис Suites & Приложения 1 17 Jan 2008 18:03
Ползи от създаването Email правила в Microsoft Outlook Jack4u Windows операционни системи 1 27 ноември 2007 00:14
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc