![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar.
Já nechci jít do podrobností o mé práci, ale ať to jen říct, může zkusit použít tuto proti mně. Byl jsem nemocný za posledních 2-3 dnů. Velmi špatně. Tento čtvrtek 2/12/09 v minulosti, jsem poslal e-mailové přílohy na můj šéf přes MS Outlook systému máme v práci nechat jí vědět, že budu schopen přijít do práce na druhý den 2 / 13. Vzhledem k tomu, že jsem byl nemocen, rozhodl jsem se, aby se nějaký čas dnes 2 / 15. Když jsem se dostal do Můj šéf mi říká, že vyhlídky, že email byl odeslán ve čtvrtek měl dorazila dnes (2 / 15), a že jsem ji nechal znát jsem se po práci v pátek. Existuje již probíhajícího konfliktu mezi mnou a některých dalších lidí na svou práci, kteří jsou proti mně, ale já jsem zvyklý vysvětlovat další. Já jen vím, že jsem poslal upozornění na můj šéf, který ve čtvrtek. Proč je výhled zprávu pozdě? Když jsem se podíval na mé "sentbox" složky při práci, se ukazuje, že jej poslal dnes. Existuje protokol nebo něco zkontrolovat? ukázat, že jsem to poslal ve čtvrtek? I dont want to být důvodem k ukončení mého. Prosím, dejte mi vědět, jestli existují nějaké diagnostiky nebo cokoliv můžu běžet. THANKS! |
|
|
|||
|
|||
|
V Internet e-mail, záhlaví obsahovat adresy všech počítačových systémů, které mají předávat zprávy mezi odesílatelem a ty. Každý počítač, který předává zprávu podél její trasy přidává řádku informací na záhlaví (časové!). Obvykle nevidíte plné hlavičky, protože může být poměrně dlouhý, a tak nejsou zobrazeny spolu se společným "Od:", "To:", "Předmět:" a "Datum:" hlavičky. Informace poskytnuté v plné hlavičky vám umožňuje určit, že zpráva skutečně přišli, a jak se dostal k počítači. Někdy je to nutné, protože řešení, které vidíte na "Od:" položka může být falešnou identitou, nebo předstírají. Například, můžete obdržet zprávu, že se zdá, pochází od přítele nebo člena rodiny na e-mailovou adresu, ale to byl skutečně poslal někdo jiný falšování adresy.
Chcete-li zobrazit celou zprávu záhlaví:
/ / na vědomí, že budete muset udělat na tvůj šéf její počítač ... |