![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες σχετικά με τη δουλειά μου, αλλά ας πούμε ότι μπορεί να επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει αυτό εναντίον μου. Έχω άρρωστο για τα τελευταία 2-3 ημέρες. Πολύ άρρωστος. Αυτή η τελευταία Πέμπτη 2/12/09, έστειλα ένα email με συνημμένο το αφεντικό μου το MS Outlook μέσω του συστήματος που έχουμε στην εργασία αφήνοντας το γνωρίζουν ότι θα είμαι σε θέση να έρθουν να εργαστούν την επόμενη ημέρα 2 / 13. Επειδή μου είχαν άρρωστο, αποφάσισα να κάνω κάποια στιγμή σήμερα 2 / 15. Όταν έχω στο, Το αφεντικό μου μου λέει ότι οι προοπτικές ηλεκτρονικό μήνυμα που απεστάλη την Πέμπτη, είχαν έρθει σήμερα (2 / 15), και ότι δεν θα το μάθω εγώ θα ήταν για την εργασία, την Παρασκευή. Υπάρχει ήδη μια συνεχιζόμενη σύγκρουση μεταξύ εμένα και κάποια άλλα άτομα που η δουλειά μου που είναι εναντίον μου, αλλά εγώ wont εξηγήσει περαιτέρω. Απλά ξέρω που έστειλα την ανακοίνωση προς το αφεντικό μου ότι την Πέμπτη. Γιατί είναι οι προοπτικές μήνυμα αργά; Όταν κοίταξα στο μου "σταλμένα" φάκελο κατά την εργασία τους, δείχνει ότι έχει αποσταλεί σήμερα. Υπάρχει κάτι για να συνδεθείτε ή να ελέγξει; να δείξω ότι απέστειλε την Πέμπτη; I dont θέλουν αυτό να είναι λόγος για τον τερματισμό μου. Παρακαλώ να με ενημερώσετε αν υπάρχουν διαγνωστική ή οτιδήποτε μπορώ να εκτελέσετε. THANKS! |
|
| |||
| |||
| Στον Internet email, κεφαλίδες περιέχουν τις διευθύνσεις όλων των υπολογιστικών συστημάτων που έχουν μεταδοθεί ένα μήνυμα στο μεταξύ του αποστολέα και εσάς. Κάθε υπολογιστής που προωθεί το μήνυμα κατά μήκος της διαδρομής του προσθέτει μια γραμμή των πληροφοριών προς τις κεφαλίδες (timestamps!). Συνήθως, δεν μπορείτε να δείτε την πλήρη κεφαλίδες, όπως μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο και έτσι δεν εμφανίζονται μαζί με τα κοινά "Από:", "Προς:", "Θέμα:" και "Ημερομηνία:" headers. Οι πληροφορίες που παρέχονται στο πλήρες κεφαλίδες σας επιτρέπει να καθοριστεί εάν ένα μήνυμα στην πραγματικότητα προέρχεται από, και πώς να έχεις τον υπολογιστή σας. Αυτό μερικές φορές είναι απαραίτητη, επειδή η διεύθυνση που βλέπετε για την "Από:" γραμμή μπορεί να πλαστογραφηθεί, ούτε φαλκιδεύεται. Για παράδειγμα, μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα που φαίνεται να προέρχονται από ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά αυτό ήταν πραγματικά αποσταλεί από κάποιον άλλο πλαστογράφηση τη διεύθυνση. Για την απεικόνιση πλήρους κεφαλίδες μήνυμα:
/ / να σημειώσετε ότι θα πρέπει να το κάνετε αυτό στο αφεντικό του υπολογιστή σας ... |