manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Ozbiljna situacija Job / Microsoft Outlook

Reply

Thread Tools
Old 15 veljača 2009, 14:53
Member Group

Default Ozbiljna situacija Job / Microsoft Outlook

Bok.

Ne želim ići u detalje o moj posao, ali neka je samo reći oni svibanj pokušati iskoristiti ovaj protiv mene.

Ja sam se razbolio u zadnjih 2-3 dana. Jako bolesna.

Ovaj prošlosti četvrtak 2/12/09, poslao sam e-poštu pričvršćivanje na moj gazda preko MS Outlook sustava imamo na poslu Najam joj znam da ću biti u mogućnosti da dođu na posao Sutradan 2 / 13. Budući da sam bila bolesna, odlučio sam da se neko vrijeme danas 2 / 15. Kada sam se u moj šef kaže da mi e-poštu u programu Outlook koji je poslan u četvrtak je stigao danas (2 / 15), i da nisam neka znaju da je će se za rad u petak.

Tu je već u tijeku sukoba između mene i nekih drugih ljudi u moj posao, koji su protiv mene, ali JA navika objašnjavati dalje. Ja samo znam sam poslao obavijest da je moj šef četvrtak. Zašto je Outlook poruku kasno? Kada sam pogledao u mom "sentbox" mape na poslu, to pokazuje da je poslana danas.

Da li postoji nešto da se prijavite ili provjeriti? pokazati da sam poslao u četvrtak? JA dont ištanje to biti osnova za prestanak mog. Molimo da javite mi ako ima bilo koji dijagnostici ili ništa ne mogu pokrenuti.

Hvala!
Old 15. veljača 2009, 21:34
Member Group

Default Ozbiljna situacija Job / Microsoft Outlook

U Internet e-pošte, zaglavlja sadrži adrese svim računalnim sustavima koji su relayed poruka između pošiljatelja i vama. Svako računalo koje prosljeđuje poruku duž rute dodaje line informacija zaglavlja (timestamps!). Obično ne vidite pune headere, jer one mogu biti prilično duga i tako nisu prikazane uz uobičajene "From:", "Za:", "Predmet:" i "Datum:" zaglavljima. Informacije pružene u punom zaglavlja omogućava vam da odredite gdje je zapravo došao iz poruke, te kako ga je dobio na svoje računalo. To je ponekad nužno jer je adresa koju vidite na "From:" linija može biti spoofed ili lažni. Na primjer, možda ćete primiti poruku da izgleda da dolaze od prijatelja ili obitelj član e-mail adresa, ali to je zapravo šalje netko zavaravanje adresu.

Za prikaz u punoj zaglavlja poruka:
  1. Otvorite mail poruke. U programu Outlook 2007 ili Outlook Web Access (OWA) Premium, dvokliknite poruku tako da se otvara u vlastitom prozoru.
  2. U programu Outlook 2007, u Opcije grupi, kliknite na dijaloški okvir valovodni (mali trg sa strelice). U OWA, kliknite na "Message Detalji" gumb (ikonu je omotnicu s malom dokument nad njim).
    U programu Outlook 98, 2000, 2002 i 2003, od Pregled izborniku, odaberite Opcije ... .
    U programu Outlook 97, na vrhu poruke, kliknite na Opcije tab.
  3. Poruke zaglavlja su pri dnu prozora, u okvir pod nazivom "Zaglavlja:" ili "Internet zaglavlja:".

/ / primijetite da ćete morati učiniti u vašem šefu njezin kompjuter ...
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC jjuli Office & Applications 0 11. lipnja 2009 15:52
Ja sam koristeći Microsoft Outlook i poslani su CollusionOfFate433 Email, VoIP & IM Razgovor 1 21. studeni 2008 05:18
Microsoft Outlook putem poslužitelja bigyin Email, VoIP & IM Razgovor 3 13. studeni 2008 12:13
Microsoft Outlook 2002 jmclcl Office & Applications 1 17 siječanj 2008 18:03
Prednosti Kreiranje e-pošte u programu Microsoft Outlook Rules Jack4u Windows Operating Systems 1 27. studeni 2007 00:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.