kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Súlyos helyzet Állás / Microsoft Outlook

Reply

Téma eszközök
Old Február 15, 2009, 14:53
Csoport tagja

Default Súlyos helyzet Állás / Microsoft Outlook

Szia.

Nem akarom, hogy menjen be a részleteket a munkám, de most éppen azt is próbálja használni ezt velem.

Voltam már beteg az elmúlt 2-3 nap. Nagyon beteg.

Ez a múlt csütörtök 2/12/09, küldtem egy e-mail mellékleteként vagy a fõnököm keresztül az MS Outlook-rendszer van a munka hagyta neki, hogy én nem tud jönni, hogy a következő nap 2 / 13. Mivel én már beteg, én úgy döntött, hogy egy kis időt ma 2 / 15. Amikor bejutni, My főnök azt mondja, hogy az Outlook e-mailben kapott csütörtökön megérkezett ma (2 / 15), és hogy nem engedte meg, hogy tudom, én leszek a munkát pénteken.

Már folyamatban lévő konfliktusok közötti nekem és néhány más emberek az én munkám, akik velem, de én szokás magyarázni tovább. Én csak tudom elküldeni az értesítést a saját főnökének, hogy csütörtökön. Miért van az Outlook üzenet későn? Amikor néztem az én "Elküldött" mappában, továbbá a munka azt mutatja, hogy az elküldött ma.

Van egy napló, vagy valami, hogy ellenőrizze? hogy én küldtem el csütörtökön? I dont akar ez az alapja az én felbontását. Please let me know esetleges diagnosztikai vagy bármit tud futni.

Köszönet!
Old Február 15, 2009, 21:34
Csoport tagja

Default Súlyos helyzet Állás / Microsoft Outlook

Az Internet e-mail fejléc tartalmazza a címét, a számítógépes rendszerek, amelyek továbbította az üzenetet a feladó és az Ön számára. Minden számítógép továbbítja az üzenetet, az útvonal mentén hozzáteszi egy sor információt a fejléceket (időbélyegek!). Általában nem a teljes fejlécet, mivel ezek meglehetősen hosszú, és ezért nem jelennek meg együtt a közös "A", "A", "Tárgy" és "Dátum:" fejléceket. A tájékoztatás a teljes headers lehetővé teszi, hogy meghatározzák, ha az üzenet valóban jöttek, és hogyan jutott el a számítógépet. Ez néha szükséges, mert a címet látod, az "A" vonal lehet hamis vagy hamisított. Előfordulhat például, kap egy üzenetet, hogy úgy tűnik, hogy egy barát vagy családtag e-mail címét, hanem ténylegesen küldött valaki spoofing a címet.

To display teljes üzenet fejléce:
  1. Nyílt az e-mail üzenetet. Az Outlook 2007 vagy Outlook Web Access (OWA) Premium, kattintson kétszer az üzenetet, hogy megnyitja a saját ablakot.
  2. Az Outlook 2007, a Opciók csoporthoz, kattintson a párbeszédpanel launcher (kis négyzet egy nyíl). Az OWA, kattintson a "Üzenet Részletek" gombra (az ikon egy borítékot egy kis dokumentum fölött).
    Az Outlook 98, 2000, 2002, és 2003-ban, a Látvány menüből válassza a Opciók ... .
    Az Outlook 97, a felső részén az üzenetet, kattintson a Opciók lapot.
  3. Az üzenet fejlécek alján az ablakot, egy dobozban labeled "fejlécek" vagy az "Internet headers:".

/ /, hogy akkor ezt a számítógépet a fõnököd neki ...
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac jjuli Office & Applications 0 11. június 2009 15:52
Én vagyok a Microsoft Outlook és a már elküldött CollusionOfFate433 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 21. november 2008 05:18
A Microsoft Outlook segítségével a szerver bigyin E-mail, a VoIP és IM Vitalap 3 13. november 2008 12:13
Microsoft Outlook 2002 jmclcl Office & Applications 1 17. január 2008 18:03
Előnyökkel járna Email Szabályok a Microsoft Outlook Jack4u A Windows operációs rendszerek 1 27. november 2007 00:14
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.