![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia. Nem akarom, hogy menjen be a részleteket a munkám, de most éppen azt is próbálja használni ezt velem. Voltam már beteg az elmúlt 2-3 nap. Nagyon beteg. Ez a múlt csütörtök 2/12/09, küldtem egy e-mail mellékleteként vagy a fõnököm keresztül az MS Outlook-rendszer van a munka hagyta neki, hogy én nem tud jönni, hogy a következő nap 2 / 13. Mivel én már beteg, én úgy döntött, hogy egy kis időt ma 2 / 15. Amikor bejutni, My főnök azt mondja, hogy az Outlook e-mailben kapott csütörtökön megérkezett ma (2 / 15), és hogy nem engedte meg, hogy tudom, én leszek a munkát pénteken. Már folyamatban lévő konfliktusok közötti nekem és néhány más emberek az én munkám, akik velem, de én szokás magyarázni tovább. Én csak tudom elküldeni az értesítést a saját főnökének, hogy csütörtökön. Miért van az Outlook üzenet későn? Amikor néztem az én "Elküldött" mappában, továbbá a munka azt mutatja, hogy az elküldött ma. Van egy napló, vagy valami, hogy ellenőrizze? hogy én küldtem el csütörtökön? I dont akar ez az alapja az én felbontását. Please let me know esetleges diagnosztikai vagy bármit tud futni. Köszönet! |
|
| |||
| |||
| Az Internet e-mail fejléc tartalmazza a címét, a számítógépes rendszerek, amelyek továbbította az üzenetet a feladó és az Ön számára. Minden számítógép továbbítja az üzenetet, az útvonal mentén hozzáteszi egy sor információt a fejléceket (időbélyegek!). Általában nem a teljes fejlécet, mivel ezek meglehetősen hosszú, és ezért nem jelennek meg együtt a közös "A", "A", "Tárgy" és "Dátum:" fejléceket. A tájékoztatás a teljes headers lehetővé teszi, hogy meghatározzák, ha az üzenet valóban jöttek, és hogyan jutott el a számítógépet. Ez néha szükséges, mert a címet látod, az "A" vonal lehet hamis vagy hamisított. Előfordulhat például, kap egy üzenetet, hogy úgy tűnik, hogy egy barát vagy családtag e-mail címét, hanem ténylegesen küldött valaki spoofing a címet. To display teljes üzenet fejléce:
/ /, hogy akkor ezt a számítógépet a fõnököd neki ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. június 2009 15:52 |
| Én vagyok a Microsoft Outlook és a már elküldött | CollusionOfFate433 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 21. november 2008 05:18 |
| A Microsoft Outlook segítségével a szerver | bigyin | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 13. november 2008 12:13 |
| Microsoft Outlook 2002 | jmclcl | Office & Applications | 1 | 17. január 2008 18:03 |
| Előnyökkel járna Email Szabályok a Microsoft Outlook | Jack4u | A Windows operációs rendszerek | 1 | 27. november 2007 00:14 |
| Téma eszközök | |
| |