![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Aš nenoriu eiti į informaciją apie savo darbą, bet tegul tiesiog sako, kad jie gali bandyti naudoti šį prieš mane. Aš jau serga per pastaruosius 2-3 dienas. Labai serga. Praeitą ketvirtadienis 2/12/09, aš siunčia elektroninius laiškus į mano bosas per MS Outlook sistemos mes darbe, leidžiant jai suprasti, kad aš negali atvykti į darbą kitą dieną, 2 / 13. Kadangi aš jau serga, aš nusprendžiau, kad iki tam tikro laiko šiandien 2 / 15. Kai aš gausiu į "Mano bosas man sako, kad" Outlook "elektroninio pašto, kuris buvo išsiųstas ketvirtadienį atvyko šiandien (2 / 15) ir kad man neleido jos žinau, ketino išeiti į darbą penktadienį. Jau dabar vykstančio konflikto tarp manęs ir kai kurių kitų žmonių ne mano darbas, kuris yra prieš mane, bet aš įpratęs paaiškinti išsamiau. Aš tiesiog žinau, aš išsiųstas pranešimas, kad savo viršininkui, kad ketvirtadienis. Kodėl Outlook žinutę vėlu? Aš pamačiau savo "Sentbox" katalogą darbe, tai rodo, kad jis buvo išsiųstas šiandien. Ar Prisijungti ar kažką patikrinti? parodyti, kad aš pasiuntė jį ketvirtadienį? I dont wanna tai yra priežastis mano nutraukimas. Please let me know jeigu yra kokių nors diagnostika ar nieko galiu paleisti. THANKS! |
|
| |||
| |||
| Internet paštu, antraščių būti visų kompiuterinių sistemų, kurios retransliuoja žinutę tarp siuntėjo ir Jūs adresus. Kiekvienas kompiuteris, kad į priekį išilgai maršruto žinutę priduria informacijos eilutė headers (timestamps!). Paprastai jūs nematote pilnus pavadinimus, nes jie gali būti gana ilgas, ir todėl nėra rodomas kartu su bendro "Nuo:", "Kam:", "Tema", ir "Data:" antraštes. Pateikta informacija pilnus pavadinimus leidžia jums nustatyti, kur žinutė buvo iš tikrųjų, ir kaip ji pateko į kompiuterį. Tai kartais reikia, nes adresas matote "Nuo:" linija gali būti suklastotas ar padirbtas. Pavyzd ¾ iui, galite gauti prane ¹ im ±, kuris pasirodys iš draugo ar šeimos nario elektroninio pašto adresą, tačiau iš tiesų buvo išsiųstas kažkas parodijos adresas. Norėdami pamatyti pilną pavadinimą laiškų:
/ / pažymi, kad jums teks tai padaryti per savo viršininkui savo kompiuterio ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Perėjimas nuo 2007, Microsoft Office Outlook PC 2 Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 11, 2009 15:52 |
| Aš naudoju Microsoft Outlook ir buvo išsiųstas | CollusionOfFate433 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Lapkritis 21, 2008 05:18 |
| Microsoft Outlook per serverį | bigyin | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | Lapkritis 13, 2008 12:13 |
| Microsoft Outlook 2002 | jmclcl | Office Suites & Applications | 1 | 17 sausis 2008 18:03 |
| Privalumai kūrimas Siųsti taisyklių Microsoft Outlook | Jack4u | Windows "operacinės sistemos | 1 | Lapkritis 27, 2007 00:14 |
| Temos įrankiai | |
| |