![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau. Es nevēlos iedziļināties par manu darba detaļas, bet pieņemsim tikai saka, ka var mēģināt izmantot pret mani. Man ir bijis slims ar pēdējo 2-3 dienu laikā. Ļoti slima. Šā pēdējā ceturtdiena 2/12/09, Es nosūtīju e-pasta pielikumu, lai mans priekšnieks, izmantojot MS Outlook sistēmas mēs esam darbā izīrēšanas viņas zina, ka es nevarētu nākt uz darbu nākamajā dienā 2 / 13. Tā kā es biju slims, es nolēmu, lai izveidotu kādu laiku šodien 2 / 15. Kad man in, mans priekšnieks saka, ka izredzes e-pastu, kas tika nosūtīts ceturtdien bija ieradies šodien (2 / 15) un ka man neļāva viņai zināt, es biju būs no darba piektdien. Tur jau notiek konflikts starp mani un daži citi cilvēki pie mana darba, kas ir pret mani, bet es paradis paskaidrot sīkāk. Es tikai zinu, nosūta paziņojumu mans priekšnieks šo ceturtdien. Kāpēc ir perspektīva ziņu vēlu? Kad es izskatījās manā "NosÅ« tne "folder darbā, tas liecina, ka tas tika nosūtīts šodien. Vai žurnālu vai kaut ko pārbaudīt? lai parādītu, ka es tai nosūtīja ceturtdien? I dont vēlas, lai tas pamats manu izbeigšanu. Lūdzu, dariet man zināmu, ja tādas ir diagnostikai vai jebko citu, es nevaru palaist. Pateicība! |
|
| |||
| |||
| Interneta e-pastu, galvenes satur visu datoru sistēmas, kas ir izlaisti ziņu starp sūtītāju un jums adreses. Katram datoram, kas nosūta ziņojumu pa maršrutu piebilst līnija informācijas galvenes (laikspiedolus!). Parasti jūs neredzat pilnu galvenes, jo tie var būt diezgan garš un tā netiek rādīta kopā ar "kopējo From:", "To:", "Subject:" un "Datums:" galvenes. Sniegtā informācija pilnā virsrakstu ļauj jums noteikt, kur ziņu faktiski nāca no un kā tas nonāca datorā. Dažkārt tas ir nepieciešams, jo adresi, kuru jūs redzat uz "No:" līniju var krāpnieciskām vai viltojama. Piemēram, jūs varētu saņemt ziņojumu, kas, šķiet, nāk no drauga vai ģimenes locekļa e-pasta adresi, bet kas faktiski tika nosūtīts kāds cits izlikšanās adresi. Lai parādītu pilnu ziņu virsraksti:
/ / ievērojiet, ka jums būs darīt pēc jūsu priekšnieks savā datorā ... |