![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć. Nie chcę zagłębiać się w szczegóły na temat mojej pracy, ale po prostu powiedzieć, że mogą próbować korzystać z tego przeciwko mnie. Byłem chory w ciągu ostatnich 2-3 dni. Bardzo chory. Ten miniony czwartek 2/12/09, wysłałem e-maila do mojego szefa zajęcia za pośrednictwem systemu MS Outlook mamy w pracy pozwalając jej wiedzą, że będę w stanie przyjść do pracy następnego dnia 2 / 13. Ponieważ był chory, postanowiłem dopełnić jakiś czas dziś 2 / 15. Kiedy ja dostać w mój szef mówi mi, że perspektywy e-mail, który został wysłany w czwartek miał przybyłych dziś (2 / 15), i że nie wiedzą, niech jej Byłem będzie obecnie do pracy w piątek. Istnieje już trwającego konfliktu między mną i kilka innych osób w mojej pracy, którzy są przeciwko mnie, ale ja przyzwyczajenie dalsze wyjaśnienia. I just know I przesłała zawiadomienie do mojego szefa czwartek. Dlaczego perspektywy wiadomość późno? Gdy patrzyłem w moim "wysłane" folderu w pracy, to pokazuje, że wysłał dziś. Czy istnieje rejestr, aby sprawdzić czy coś? aby pokazać, że wysłałem go w czwartek? I dont wanna to być podstawą dla mojego wypowiedzenia. Proszę dać mi znać, jeśli istnieją jakiekolwiek diagnostyki lub coś mogę uruchomić. THANKS! |
|
| |||
| |||
| W Internecie e-mail, nagłówki zawierają adresy wszystkich systemów komputerowych, które przekierowane wiadomości pomiędzy nadawcą i Ciebie. Każdy komputer przekazuje wiadomość wzdłuż trasy dodaje linii informacji do nagłówków (czasu!). Zazwyczaj nie widać pełnych nagłówkach, ponieważ może być dość długi i nie są wyświetlane wraz ze wspólnym "Od:", "Do", "Temat" oraz "Data:" nagłówki. Informacje zawarte w pełnych nagłówkach pozwala określić, gdzie wiadomość rzeczywiście pochodzi z, i jak dostał się do komputera. To jest niekiedy konieczne, ponieważ adres widoczny w polu "Od:" linii mogą być sfałszowane lub sfałszowany. Na przykład może pojawić się komunikat, że wydaje się pochodzić od znajomego lub członka rodziny, adres e-mail, ale to było faktycznie wysłanych przez kogoś innego fałszowanie adresu. Aby wyświetlić pełne nagłówki wiadomości:
/ / pamiętać, że będziesz musiał to zrobić w twoim szefem swojego komputera ... |
![]() |
|
| Zakładki |