mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Situaţia locurilor de muncă grave / Microsoft Outlook

Reply

Thread Tools
Old 15 februarie 2009, 14:53
Grupul de stat

Default Situaţia locurilor de muncă grave / Microsoft Outlook

Salut.

Nu vreau să intru în detalii despre job-ul meu, dar hai sa spun doar ei pot încerca să folosească acest împotriva mea.

Am fost bolnav, în ultimii 2-3 zile. Foarte rău.

Acest trecut joi 2.12.09, am trimis un e-mail de racordare la şeful meu, prin intermediul MS Outlook sistem de la locul de muncă le-am lăsat-o să ştiţi că eu nu vor avea posibilitatea de a veni la munca a doua zi 2 / 13. Deoarece am fost rău, am hotărât să facă ceva timp până astăzi 15 2. Când ajung în, seful meu mi-a spus că perspectivele de e-mail care a fost trimis, joi, a ajuns astăzi (2 / 15), şi că nu am lăsat-o să ştii că a fost o să fie pentru munca pe vineri.

Există deja în curs de desfăşurare un conflict între mine şi alte câteva persoane de la locul meu de munca care sunt împotriva mea, dar am obiceiul explica în continuare. I-am trimis doar ştii anunţului către şeful meu că joi. De ce este perspectivele mesaj tarziu? Când m-am uitat la mine în "trimise" dosar la locul de muncă, Ea arată că acesta a fost trimis de azi.

Există un jurnal sau ceva de genul asta, pentru a verifica? pentru a demonstra că am trimis-o joi? I dont doresc acest lucru să fie motive pentru a-mi terminare. Vă rog să-mi spuneţi dacă există diagnostice sau ceva de genul asta nu pot fugi.

Mulţumesc!
Old 15 februarie 2009, 21:34
Grupul de stat

Default Situaţia locurilor de muncă grave / Microsoft Outlook

În Internet e-mail, antete conţin adrese de toate sistemele de calcul, care au un mesaj în finale între expeditor şi tu. Fiecare computer, care transmite mesajul său a lungul traseului adaugă o linie de informaţii pentru antete (timp!). De obicei, nu veţi vedea pe deplin antete, deoarece ele pot fi destul de lung şi aşa nu sunt afişate alături de comună "la:", "To:", "Subiect:" si "Data:" anteturi. Informaţiile furnizate în deplină antete vă permite să se determine în cazul în care un mesaj de fapt au venit de la, şi cum a ajuns la computer. Acest lucru este necesar pentru că, uneori, adresa pe care o vezi pe "la:" linie poate fi falsificata, sau prefacut. De exemplu, s-ar putea să primiţi un mesaj care pare a veni de la un prieten sau membru de familie este adresa de e-mail, dar care de fapt a fost trimis de catre altcineva falsificarea adresa.

Pentru a afişa anteturile completă mesaj:
  1. Deschideţi mail. În Outlook 2007 sau Outlook Web Access (OWA) Premium, faceţi dublu-clic pe mesaj, astfel încât să se deschide în propria sa fereastră.
  2. În Outlook 2007, în Opţiuni grup, faceţi clic pe caseta de dialog lansator (mici pătrate cu o săgeată). În OWA, faceţi clic pe "Mesaj Detalii" buton (pictograma este un plic cu un mic document peste asta).
    În Outlook 98, 2000, 2002 şi 2003, de la Vedere de meniu, selectaţi Opţiuni ... .
    În Outlook 97, în partea de sus a mesajului, faceţi clic pe Opţiuni filă.
  3. Mesajul antete sunt la partea de jos a ferestrei, într-o cutie cu eticheta "Antete:" sau "Internet antete:".

/ / act de faptul că va trebui să faceţi acest lucru de la şeful tău calculatorul ...
Reply

Register

Marcaje