![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Ja nechcem ísť do podrobností o mojej práci, ale nech to len povedať, môže skúsiť použiť túto proti mne. Bol som chorý za posledných 2-3 dní. Veľmi zle. Tento štvrtok 2/12/09 v minulosti, som poslal e-mailové prílohy na môj šéf cez MS Outlook systému máme v práci nechať jej vedieť, že budem schopný prísť do práce na druhý deň 2 / 13. Vzhľadom k tomu, že som bol chorý, rozhodol som sa, aby sa nejaký čas dnes 2 / 15. Keď som sa dostal do Môj šéf mi hovorí, že vyhliadky, že email bol odoslaný vo štvrtok mal dorazila dnes (2 / 15), a že som ju nechal poznať som sa po práci v piatok. Existuje už prebiehajúceho konfliktu medzi mnou a niektorých ďalších ľudí na svoju prácu, ktorí sú proti mne, ale já jsem zvyknutý vysvetľovať ďalšie. Ja len viem, že som poslal oznámenie na môj šéf, ktorý vo štvrtok. Prečo je výhľad správu neskoro? Keď som sa pozrel na moje "sentbox" zložky pri práci, sa ukazuje, že ho poslal dnes. Existuje protokol alebo niečo skontrolovať? ukázať, že som to poslal vo štvrtok? I dont want to byť dôvodom na ukončenie môjho. Prosím, dajte mi vedieť, či existujú nejaké diagnostiky alebo čokoľvek můžu plynúť. THANKS! |
|
| |||
| |||
| V Internet e-mail, hlavičke obsahovať adresy všetkých počítačových systémov, ktoré majú zasielať správy medzi odosielateľom a ty. Každý počítač, ktorý odovzdáva správu pozdĺž jej trasy pridáva riadku informácií na hlavičku (časové!). Obvykle nevidíte plné hlavičky, pretože môže byť pomerne dlhý, a tak nie sú zobrazené spolu so spoločným "Od:", "To:", "Predmet:" a "Dátum:" hlavičky. Informácie poskytnuté v plnej hlavičky vám umožňuje určiť, že správa skutočne prišli, a ako sa dostal k počítaču. Niekedy je to potrebné, pretože riešenie, ktoré vidíte na "Od:" položka môže byť falošnou identitou, alebo předstírají. Napríklad, môžete dostať správu, že sa zdá, pochádza od priateľa alebo člena rodiny na e-mailovú adresu, ale to bol skutočne poslal niekto iný falšovanie adresy. Ak chcete zobraziť celú správu záhlavie:
/ / Na vedomie, že budete musieť urobiť na tvoj šéf jej počítač ... |