![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок. Не желим ићи у детаље о мој посао, али нека је само рећи они мај покушати искористити овај против мене. Ја сам се разболио у задњих 2-3 дана. Јако болесна. Овај прошлости четвртак 2/12/09, послао сам е-пошту причвршћивање на мој газда преко МС Оутлоок система имамо на послу Најам јој знам да ћу бити у могућности да дођу на посао Сутрадан 2 / 13. Будући да сам била болесна, одлучио сам да се неко време данас 2 / 15. Када сам се у мој шеф каже да ми е-пошту у програму Оутлоок који је послат у четвртак је стигао данас (2 / 15), и да нисам нека знају да је ће се за рад у петак. Ту је већ у току сукоба између мене и неких других људи у мој посао, који су против мене, али ЈА навика објашњавати даље. Ја само знам сам послао обавештење да је мој шеф четвртак. Зашто је Оутлоок поруку касно? Када сам погледао у мом "сентбокс" фасцикле на послу, то показује да је послата данас. Да ли постоји нешто да се пријавите или проверити? показати да сам послао у четвртак? ЈА донт оскудица то бити основа за престанак мог. Молимо да јавите ми ако има било који дијагностици или ништа не могу покренути. Хвала! |
|
| |||
| |||
| У Интернет е-поште, заглавља садржи адресе свим рачунарским системима који су релаыед порука између пошиљаоца и вама. Свако рачунар које прослеђује поруку дуж руте додаје лине информација заглавља (тиместампс!). Обично не видите пуне хеадер, јер оне могу бити прилично дуга и тако нису приказане уз уобичајене "Фром:", "За:", "Предмет:" и "Датум:" заглављима. Информације пружене у пуном заглавља омогућава вам да одредите где је заправо дошао из поруке, те како га је добио на свој рачунар. То је понекад неопходно јер је адреса коју видите на "Фром:" линија може бити споофед или лажни. На пример, можда ћете примити поруку да изгледа да долазе од пријатеља или породицу члан е-маил адреса, али то је заправо шаље неко заваравања адресу. За приказ у пуној заглавља порука:
/ / Приметите да ћете морати да урадите у вашем шефу њен компјутер ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Премјештање из система Мицрософт Оффице Оутлоок 2007 на рачунар са системом Мицрософт Оффице 2 Кс Ентоутаге на МАЦ | јјули | Оффице & Апплицатионс | 0 | 11. јуна 2009 15:52 |
| Ја сам помоћу Мицрософт Оутлоок и послани су | ЦоллусионОфФате433 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 21 новембар 2008 05:18 |
| Мицрософт Оутлоок преко сервера | бигыин | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 3 | 13 новембар 2008 12:13 |
| Мицрософт Оутлоок 2002 | јмцлцл | Оффице & Апплицатионс | 1 | 17 јануар 2008 18:03 |
| Предности Креирање е-поште у програму Мицрософт Оутлоок Рулес | Јацк4у | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 27 новембар 2007 00:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |