az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Office Suites & Uygulamalar

Register

Ciddi İş Durum / Microsoft Outlook

Reply

Konu Araçları
Old 15 Şubat 2009 14:53,
Üye Grubu

Default Ciddi İş Durum / Microsoft Outlook

Merhaba.

İşimi hakkında ayrıntılı olarak istemiyorsanız, ama izin verirseniz sadece bana karşı bu kullanmaya çalıştığınızda Mayıs söylüyorlar.

Ben son 2-3 gün hasta var. Çok hasta.

Bu son Perşembe 2/12/09, benim patronum için MS Outlook sistemi üzerinden çalıştığımız onu ben ertesi gün 2 çalışma / 13 gelmek mümkün olacaktır bildirerek sahip bir e-posta eki gönderdi. Beri Ben hasta vardı, bugün 2 zaman kurmaya / 15 karar verdi. Ne zaman i almak, Patronum bu Outlook e-posta Perşembe bugün (2 / 15) geldiği gönderildi, ve bana bu Onu ben Cuma günü iş çıkışı olacak biliyor izin vermedi.

Zaten bana karşı bana iş bana ve diğer bazı insanlar arasında sürekli bir çatışma olduğunu, ama alışkanlık daha açıklayacağız. Sadece benim patronum için Perşembe bildirim gönderdi biliyorum. Neden Outlook mesaj geç? Ne zaman "giden kutusu olarak iş başında" klasörü baktım, bu bugünkü gönderildiğini gösterir.

Bir günlük veya kontrol etmek için bir şey var mı? i Perşembe üzerine gönderildi göstermek için? Bu zemin benim sonlandırılması için olmak istiyorum dont. Lütfen herhangi bir teşhis veya çalıştırabilirsiniz şey bana bildirin.

TEŞEKKÜRLER!
Old 15 Şubat 2009, 21:34
Üye Grubu

Default Ciddi İş Durum / Microsoft Outlook

İnternet e-posta olarak, üstbilgileri bu gönderen sizin aranızda bir mesaj geçirilen tüm bilgisayar sistemlerinin adreslerini içermektedir. Her bilgisayar ve güzergah boyunca ileriye mesaj başlıklarını (zaman!) Bilgi bir satır ekler. Genellikle, gibi oldukça uzun ve bu nedenle olabilir "Gönderen Common birlikte gösterilmezler tüm başlıkları görmüyorum:", "Kime:", "Konu" ve "Tarih:" başlıkları. Bu bilgiler, tüm başlıkları sağlanan nerede bir mesaj gerçekten geldiğini belirlemek için ve sağlar nasıl bilgisayarınıza var. Çünkü sen üzerinde "Gönderen adresi Bu bazen gereklidir:" satırı, sahte ya da sahte. Örneğin, ancak bir arkadaş veya aile üyesi e-posta adresine gelen görünen bir mesaj almak gibi aslında biri adresi sızdırmaya tarafından gönderildi.

Tüm ileti başlıklarını görüntülemek için:
  1. E-posta iletisini açın. Outlook 2007 veya Outlook Web Access (OWA) Prim çift tıklayın mesajı böylece kendi penceresinde açılır.
  2. Outlook 2007, in Seçenekler ok Grup tıklayın iletişim kutusu rampasından (küçük kare). OWA'ya yılında tıklayın "Mesaj Ayrıntıları" düğmesine (simge bitti küçük bir belge ile bir zarf) olduğunu.
    Outlook 98, 2000, 2002 ve 2003'te, in Bakış menüsünde Seçenekler ... .
    Outlook 97, iletinin üstündeki tıklayın at ve Seçenekler sekmesini seçin.
  3. Mesaj başlıklar kutusuna pencerenin altındaki etiketli "başlıklar şunlardır:" veya "İnternet başlıkları:".

/ / unutmayın Patronun onu bilgisayar Bunu yapmak zorunda kalacaklar ...
Reply

Register

Bookmarks