менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Положення серйозна справа / Microsoft Outlook

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 лютого 2009, 14:53
Член групи

Default Положення серйозна справа / Microsoft Outlook

Привіт.

Я не хочу вдаватися в подробиці про мою роботу, але давайте уявімо, що вони можуть спробувати використати це проти мене.

Я був хворий протягом останніх 2-3 днів. Дуже погано.

У минулий четвер 2/12/09, я послав електронне прихильності до мого начальнику за системою MS Outlook у нас на роботі даючи їй зрозуміти, що я не зможу прийти на роботу наступного дня 2 / 13. Оскільки я був хворий, я вирішив скласти якийсь час сьогодні 2 / 15. Коли я отримаю в мій начальник сказав мені, що перспективи електронної пошти, який був направлений в четвер прибув сьогодні (2 / 15), і що я не дав їй знати, я був буде ходити на роботу в п'ятницю.

Існує вже триває конфлікт між мною і інші люди на роботі, хто проти мене, але я звичку пояснити далі. Я просто знаю, що я надіслав повідомлення, що мій бос четвер. Чому повідомлення Outlook пізно? Коли я подивився в мої "Sentbox папка" на роботі, він показує, що вона була відправлена.

Є журнал або щось перевірити? показати, що я послав її на четвер? Я цього не хочете, щоб служити підставою для припинення мого. Будь ласка, дайте мені знати, чи існують які-небудь діагностики або все, що можу бігти.

СПАСИБО!
Old 15 лютого 2009, 21:34
Член групи

Default Положення серйозна справа / Microsoft Outlook

В інтернеті електронної пошти, заголовки містять адреси всіх комп'ютерних систем, які передаються в повідомленні між відправником і ви. Кожен комп'ютер, який пересилає повідомлення вздовж нього додається рядок інформації в заголовки (таймінг!). Взагалі ви не побачите повні заголовки, як вони можуть бути досить довго і не відображаються поряд із загальним "С:", "Кому:", "Тема" і "Дата:" заголовки. Інформація, представлена в повному заголовків дозволяє визначити, коли повідомлення надійшло від дійсності, і як він потрапив на ваш комп'ютер. Іноді це необхідно тому, що адреса, який ви бачите на полі "Від:" лінія може бути підроблено, або підробити. Наприклад, ви можете отримати повідомлення, яке з'являється, щоб прийти від друга чи члена сім'ї адреси електронної пошти, але це було дійсно надіслано ким-то підміна адрес.

Щоб переглянути повні заголовки повідомлень:
  1. Відкриті листи. У Outlook 2007 або Outlook Web Access (OWA) Premium, двічі клацніть на повідомленні, так що він відкривається в окремому вікні.
  2. У Outlook 2007, в Опції групу, натисніть кнопку запуску діалогового вікна (маленький квадрат зі стрілкою). У OWA, натисніть на посилання "Детальна інформація повідомлення" (значок конверта з невеликим документом над ним).
    В Outlook 98, 2000, 2002 і 2003 року, з Перегляд Меню, виберіть Параметри ... .
    В Outlook 97, у верхній частині повідомлення, натисніть Опції вкладку.
  3. Заголовки повідомлень знаходяться в нижній частині вікна, в полі "Заголовки" або "Інтернет-заголовки:".

/ / Зверніть увагу, що вам доведеться робити це на свій комп'ютер свого боса ...
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC jjuli Office Suites & Застосування 0 11 червня 2009 15:52
Я використовую Microsoft Outlook і були відправлені CollusionOfFate433 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 21 листопада 2008 05:18
Microsoft Outlook через сервер bigyin Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 3 13 листопада 2008 12:13
Microsoft Outlook 2002 jmclcl Office Suites & Застосування 1 17 січня 2008 18:03
Переваги електронної пошти Створення правил у Microsoft Outlook Jack4u Операційні системи Windows 1 27 листопада 2007 00:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.