![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam putovanju pripovijedanja u Word2003 dokumenta i broj slika koje su zalijepiti Word2003 drugi dokument. Im 'koristeći hiperveze za povezivanje njima. Želim putovanju distribuirati / slike dokumenata na CD-R-ove. Sve radi fino na mom 'razvoja' računalo. Međutim kad sam spalio i datoteka na CD-R, a zatim prekrcan je na mom računalu razvoj testirati transportability, na hiperveze nije 'funkcionirati. Poruku "Adresu ove stranice nije valjan. Provjerite adresu i pokušajte ponovno." pojavljuje. Navedena poruka se pojavljuje čak i kad sam je otvorio i narativne slike datoteku ispred pokušavaju povezati. Nisam programer pa ja se nadam ima jednostavno rješenje, nešto sam ovewrlooked to je uzrok adrese dobiti pijan gore. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li riječ datoteku spremite kao web stranice (html datoteke)?
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Simple Networking Pitanje .. Pls pomoć | chessmonster | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 22. lipnja 2009 08:18 |
| IE8 hipervezama problem | AlanB | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 18. lipnja 2009 14:23 |
| Pitanje Jednostavan za napraviti sa ikonama | kinnith93 | Windows Operating Systems | 9 | 3. listopad 2008 12:55 |
| Jednostavni batch file? | JavaJoe | Windows Operating Systems | 1 | 1. veljača 2008 03:42 |
| Jednostavno pitanje ... | crimson123 | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 27. travanj 2007 12:30 |
| Thread Tools | |
| |