![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš Travelogue pasakojimo Word2003 dokumentų ir nuotraukų, kurios buvo įterptas į kitą Word2003 dokumento numeris. Aš Hipersaitų sujungti juos. Aš noriu platinti Travelogue / nuotraukų dokumentus CD-R. Viskas veikia puikiai ant mano "vystymosi" kompiuterį. Tačiau kai sudegė failus į CD-R ir tada perkrauti jį į savo vystymosi kompiuterio testas transportability, hipersaitus didn't work. Pranešimą "šios svetainės adresas yra neteisingas. Patikrinkite adresą ir bandykite dar kartą." pasirodo. Aukščiau pranešimas rodomas, net jei aš atidarė pasakojimas ir nuotraukos failo prieš bandant nuorodą. Nesu programuotojas todėl tikiuosi, kad yra paprastas sprendimas, nors aš ovewrlooked tai sukelia adresai gauti Przyśrubowany. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jums išsaugoti žodis failą kaip tinklalapį (HTML byla)?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paprasta Tinklo klausimas .. Pls help | chessmonster | Networking, Modems & VoIP | 2 | Birželis 22, 2009 08:18 |
| IE8 Hiperlink problema | AlanB | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | Birželis 18, 2009 14:23 |
| Paprastas klausimas, daryti su Ikona | kinnith93 | Windows "operacinės sistemos | 9 | 3 spalis, 2008 12:55 |
| Paprasta partijos bylą? | JavaJoe | Windows "operacinės sistemos | 1 | 1 vasaris 2008 03:42 |
| Paprastas klausimas ... | crimson123 | Networking, Modems & VoIP | 7 | Balandis 27, 2007 12:30 |
| Temos įrankiai | |
| |