menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Jednoduchý (?) Hyperlink Problém v Word2003

Reply

Thread Tools
Old 13. júna 2009, 16:25
Nový člen skupiny

Mám cestopisné rozprávanie v Word2003 dokumentu a počet snímok, ktoré boli vložené do iného Word2003 dokumente. Som pomocou odkazov na ne pripojiť.

Chcem distribuovať cestopisný / obrazy dokumentov na CD-R.

Všetko funguje na mojej 'rozvoj' počítača. Avšak, keď som spálil súbory na CD-R a potom reloaduje je na môj vývoj počítača otestovat transportovatelnost, hypertextové odkazy nefungoval. Správu "Adresa tohto miesta nie je platný. Skontrolujte adresu a skúste to znova." zdá.

Vyššie uvedená správa sa objaví, aj keď som otvoril rozprávanie a obrázok obrázok napřed vyskúšať tento odkaz.

Nejsem programátor tak dúfam, že tam je to jednoduché riešenie, niečo som ovewrlooked, že to spôsobí, že sa riešia sa posral.
Old 13. júna 2009, 17:11
Darcu Skupina

Ste úsporu slovo súbor ako webovú stránku (HTML súbor)?

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.