![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам путовању приповиједања у Уорд2003 документа и број слика које су налепите Уорд2003 други документ. Им 'помоћу хипервезе за повезивање њима. Желим путовању дистрибуирате / слике докумената на ЦД-Р-ове. Све ради фино на мом 'развоја' рачунар. Међутим кад сам спалио и датотека на ЦД-Р, а затим прекрцан је на мом рачунару развој тестирати транспортабилиты, на хипервезе није 'посао. Поруку "адресу ове странице није ваљан. Проверите адресу и покушајте поново." појављује. Наведена порука се појављује чак и кад сам је отворио и наративне слике датотеку испред покушавају карика. Нисам програмер па ја се надам има једноставно решење, нешто сам овеурлоокед то је узрок адресе добити пијан горе. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли реч датотеку сачувајте као уеб странице (хтмл датотеке)?
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Симпле Нетуоркинг Питање .. Плс помоћ | цхессмонстер | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 22. јуна 2009 08:18 |
| ИЕ8 надвез проблем | АланБ | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 18. јуна 2009 14:23 |
| Питање Једноставан радити са иконама | киннитх93 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 9 | 3 октобар 2008 12:55 |
| Једноставни батцх филе? | ЈаваЈое | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 1 фебруар 2008 03:42 |
| Једноставно питање ... | цримсон123 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 27 април 2007 12:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |