![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є розповідь про подорож Word2003 документа і кількість зображень, які були вставлені Word2003 інший документ. Я використовую гіперпосилання щоб поєднати їх. Я хочу, щоб поширювати подорожі / фотогалерея документи на CD-R. Всі чудово працює на моїй "комп'ютер розвитку". Однак, коли я спалив файли на CD-R, а потім Reloaded її на розвиток мого комп'ютера, щоб переконатися транспортабельність, гіперпосилання не працюють. Повідомлення "Адреса цього сайту є неприпустимим. Перевірте адресу та спробуйте ще раз." з'являється. Дане повідомлення з'являється навіть якщо я відкрив описової і файлу зображення вперед у спробі посилання. Я не програміст і я сподіваюся, є просте рішення, то я ovewrlooked це викликає адресами для отримання напартачили. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви збережете Word File вигляді веб-сторінки (HTML-файл)?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Просте запитання Мережа .. PLS HELP | chessmonster | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 22 червня 2009 08:18 |
| IE8 гіперпосилання проблема | AlanB | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 18 червня 2009 14:23 |
| Простий питання, робити з іконами | kinnith93 | Операційні системи Windows | 9 | 3 жовтня 2008 12:55 |
| Простий пакетний файл? | JavaJoe | Операційні системи Windows | 1 | 1 лютого 2008 03:42 |
| Просте запитання ... | crimson123 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 27 квітня 2007 12:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |