![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм търсят софтуер като това, което мога да кажа нещо и да го trancescribe за мен |
|
| |||
| |||
| Или уебсайтове. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google търсенето е най-добрият ти залог.
| |||
| |||
| Опитайте Дракон Реч Recognizer. Те са най-добрите в тази област. Вие трябва да проверят своя уебсайт или да прочетете повече от техните отзиви от Google или някакъв друг софтуер преглед сайтове. Сигурен съм, това ще бъде в състояние да ви помогне. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чух, че ако DONT похарчите много пари за този вид софтуер, те са доста crappy и дори с добрите като змей naturallyspeaking 9, ще трябва да се обучават в своя начин на говорене, което може да отнеме месеци перфектни тя
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| NaturallySpeaking версия 9,5 не взема месеца на обучение за добра, но само няколко минути. Много хора купуват софтуера, но липсата на подкрепа, за да го ефективна за тях. Има много фактори, които влизат в игра, като например компютърни очила, soundcard, микрофон, както и начина, по който се произнася думите ви. Можете също така не е необходимо да похарчите много пари. Професионалната версия е 800,00 вярно, но вие може да получите 160,00 Предпочитани софтуер и добави Knowbrainer2006 и са почти на способността на Pro. Има дори и решение за хора с дебели акценти и речта увреждания, наречено Univoice. Аз просто мислех актуализация е необходим тук. Забележка: XP потребителите трябва да имат 2 ГБ Рам Vista потребителите трябва да имат 3 ГБ Рам |
|
| |||
| |||
| Ползвал съм IBM ViaVoice, той работи много добре. Може да се използва и за гласови команди за други неща, като "Старт -> Програми -> Принадлежности ..." др Единственото Имам дойдоха с доста прилични слушалки също. |
|
| |||
| |||
| Радвам използвате VR, но подкрепата за ViaVoice се сложи край. ViaVoice никога няма да достигне Vista съвместимост и накрая всички компютри ще дойде предварително с Vista. Аз лично мисля, NaturallySpeaking е много Superior, но всеки има своя любим чифт дънки. Има много ViaVoice ентусиасти и много дискусии на обсъждане в речта Компютърни Forum.I сигурен съм, че ще се възползва от посещението на този сайт. - Том Хамилтън KnowBrainer.com KnowBrainer реч Fourum |
|
| |||
| |||
| Да, виж ми въплъщение, и тя ще реши всичките си проблеми. |