![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Já jsem hledal software, že můžu říct věci a mít trancescribe pro mě
|
|
|
|||
|
|||
|
Nebo internetové stránky.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vyhledávač Google je vaše nejlepší sázka.
|
|||
|
|||
|
Zkuste Dragon řeči Recognizer. Jsou nejlepší v oboru. Nacházíte se zkontrolovat jejich webových stránkách nebo více jejich recenze od společnosti Google, nebo nějaký jiný software recenzi stránkách. Jsem si jist, že to bude moci, aby vám pomohl ven.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Slyšel jsem, že když dont utratit hodně peněz na tomto typu softwaru jsou dost ubohý a to i za ty dobré, jako drak NaturallySpeaking 9 budete mít na vlak do Vaší způsob mluvení, což může trvat měsíce až to perfektní
|
|
|
|||
|
|||
|
NaturallySpeaking verze 9.5 nebude trvat měsíce přípravy na perfektní, ale jen pár minut. Mnozí lidé nakupují software, ale chybí podpora, aby bylo efektivní pro ně. Existuje mnoho faktorů, které přijdou do hry, jako jsou počítače, specifikace, zvuková, mikrofon, a způsob, jakým vás prohlašuji za vaše slova. Můžete také nemusíte utrácet spoustu peněz. Professional verze je 800,00 pravda, ale můžete dostat 160,00 Preferovaný software a přidat Knowbrainer2006 a mají téměř schopností pro. K dispozici je i řešení pro lidi s hustou akcenty a poruchou řeči vyzval Univoice. Jen jsem myslel, bylo potřeba aktualizovat zde. Poznámka: XP uživatelé by měli mít 2 GB RAM Vista uživatelé by měli mít 3 GB RAM
|
|
|
|||
|
|||
|
I've používá IBM ViaVoice, funguje to docela pěkně. Mohou být použity také pro hlasové příkazy k jiným věcem, jako je "Start -> Programy -> Příslušenství ..." atd. Ten jsem přišel s docela slušnou headset taky.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jsem rád, že jste pomocí VR, ale podpora pro ViaVoice je u konce. ViaVoice nikdy dosáhnout Vista kompatibilita a nakonec všechny počítače budou s předpětím Vista. Já osobně myslím NaturallySpeaking, je mnohem lepší, ale každý má své vlastní oblíbené džínsy. Existuje mnoho nadšenců ViaVoice a mnoho vlákna diskuse na řeči Computing Forum.I 'Určitě budete mít prospěch z návštěvy tohoto místa.
- Tom Hamilton KnowBrainer.com KnowBrainer řeči Fourum |
|
|
|||
|
|||
|
Jo, podívej se na můj avatar, a proto budeme řešit všechny své problémy.
|