manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Rekoh riječ kucanog riječ

Reply

Thread Tools
Old 28 srp 2007, 15:38
Member Group

Ja sam obličje za softver kao što mogu reći stvari i da je za mene trancescribe
Old 28 srp 2007, 16:28
Member Group

Ili web.
Old 29 srp 2007, 03:36
Administrator Group

Google pretraživanje je vaš najbolji kladiti.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2. kolovoz 2007, 03:16
Novi član grupe

Pokušajte Dragon Speech Recognizer. Oni su najbolji na terenu. Vi ćete provjeriti svoje web stranice van ili više svojih recenzijama iz Googlea ili neki drugi softver pregled sučelja. Siguran sam, ovo će biti u mogućnosti pomoći vam.
Old 2. kolovoz 2007, 06:49
Moderator / ica grupe

Čuo sam da ako ne troše puno novaca na ovu vrstu softvera su prilično jebani pa čak i one sa dobrim kao zmaj naturallyspeaking 9 morate trenirati u svoj način govora, koji može trajati mjesecima da je savršen

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 25. listopad 2007, 09:30
Zabranjen Group

NaturallySpeaking verzija 9,5 ne preuzima mjeseci obuka za savršen ali samo nekoliko minuta. Mnogi ljudi kupuju softver, ali nema podršku kako bi je učinkovita za njih. Postoje mnogi faktori koji dolaze u igru kao što je računalo naočale, zvučnu, mikrofon, i način na koji vi izgovarati tvoje riječi. Također ne morate potrošiti mnogo novca. Stručni 800,00 verzija je istinita, ali možete dobiti 160,00 Preferovaný softvera i dodaj Knowbrainer2006 i imaju skoro sposobnost pro. Tu je čak i rješenje za ljude s debelim akcentima i govor nesposobnosti zove Univoice. JA pravedan misao ažuriranje je potrebno ovdje. Napomena: XP korisnici bi trebali imati 2 GB RAM-a Vista Korisnici bi trebali imati 3 GB RAM-a
Old 30. listopada 2007, 21:56
Donatorska Grupa

I've koristi IBM ViaVoice, to radi prilično lijepo. Može se također koristiti za glasovne naredbe za druge stvari, kao što su "Start -> Programs -> Accessories ..." itd. U jednom sam došao sa prilično pristojne slušalice, previše.
Old 31. listopada 2007, 11:00
Zabranjen Group

Drago mi je, ali vas pomoću VR podršku za ViaVoice je na kraju. ViaVoice nikad neće dostići Vista kompatibilnost te eventualno sva računala će doći preloaded sa Vidik. Liccno mislim NaturallySpeaking je neizmjerno superiorniji, ali svatko ima svoje najdraže traperice. Postoje mnogi ViaVoice entuzijasta i mnoge teme rasprave u govoru računarstvo Forum.I Zacijelo ćete imati koristi od posjete tom mjestu.

- Tom Hamilton KnowBrainer.com
KnowBrainer Speech Recognition Fourum
Old 4. studenog 2007, 08:55
Member Group

Aha, pogled na moj avatar, a to će riješiti sve vaše probleme.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.