![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam obličje za softver kao što mogu reći stvari i da je za mene trancescribe |
|
| |||
| |||
| Ili web. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google pretraživanje je vaš najbolji kladiti.
| |||
| |||
| Pokušajte Dragon Speech Recognizer. Oni su najbolji na terenu. Vi ćete provjeriti svoje web stranice van ili više svojih recenzijama iz Googlea ili neki drugi softver pregled sučelja. Siguran sam, ovo će biti u mogućnosti pomoći vam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čuo sam da ako ne troše puno novaca na ovu vrstu softvera su prilično jebani pa čak i one sa dobrim kao zmaj naturallyspeaking 9 morate trenirati u svoj način govora, koji može trajati mjesecima da je savršen
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| NaturallySpeaking verzija 9,5 ne preuzima mjeseci obuka za savršen ali samo nekoliko minuta. Mnogi ljudi kupuju softver, ali nema podršku kako bi je učinkovita za njih. Postoje mnogi faktori koji dolaze u igru kao što je računalo naočale, zvučnu, mikrofon, i način na koji vi izgovarati tvoje riječi. Također ne morate potrošiti mnogo novca. Stručni 800,00 verzija je istinita, ali možete dobiti 160,00 Preferovaný softvera i dodaj Knowbrainer2006 i imaju skoro sposobnost pro. Tu je čak i rješenje za ljude s debelim akcentima i govor nesposobnosti zove Univoice. JA pravedan misao ažuriranje je potrebno ovdje. Napomena: XP korisnici bi trebali imati 2 GB RAM-a Vista Korisnici bi trebali imati 3 GB RAM-a |
|
| |||
| |||
| I've koristi IBM ViaVoice, to radi prilično lijepo. Može se također koristiti za glasovne naredbe za druge stvari, kao što su "Start -> Programs -> Accessories ..." itd. U jednom sam došao sa prilično pristojne slušalice, previše. |
|
| |||
| |||
| Drago mi je, ali vas pomoću VR podršku za ViaVoice je na kraju. ViaVoice nikad neće dostići Vista kompatibilnost te eventualno sva računala će doći preloaded sa Vidik. Liccno mislim NaturallySpeaking je neizmjerno superiorniji, ali svatko ima svoje najdraže traperice. Postoje mnogi ViaVoice entuzijasta i mnoge teme rasprave u govoru računarstvo Forum.I Zacijelo ćete imati koristi od posjete tom mjestu. - Tom Hamilton KnowBrainer.com KnowBrainer Speech Recognition Fourum |
|
| |||
| |||
| Aha, pogled na moj avatar, a to će riješiti sve vaše probleme. |