![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I am looking for a software, hogy tudok mondani dolgokat, és azt trancescribe nekem |
|
| |||
| |||
| Vagy weboldalakon. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google keresés a legjobb fogadás.
| |||
| |||
| Próbálja Dragon Beszéd felismerő. Ezek a legjobb ezen a területen. Ön ellenőrzi a honlapján, vagy tovább a véleménye a Google vagy más szoftver felülvizsgálat oldalakon. Biztos vagyok benne, ez képes lesz arra, hogy segíthetek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hallottam, hogy ha ön dont költeni egy csomó pénzt az ilyen típusú szoftverek vannak nagyon tré, és még a jó, mint a sárkány naturallyspeaking 9 akkor a vonat azt a módja a beszéd, amely lehet, hogy tökéletes hónappal azt
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| NaturallySpeaking változat 9,5 nincs hónapos képzést tökéletes, de csak percig. Sokan megveszik a szoftvert, de hiányzik a támogatást, hogy hatékony a számukra. Sok olyan tényező, hogy jön, mint a számítógépes szemüveg, hangkártya, mikrofon, és ahogy kimondom a szót. Ön még nem kell költeni egy csomó pénzt. A Professional változat 800,00 igaz, de lehet kapni a 160,00 Preferált szoftver és add Knowbrainer2006 és szinte képes profi. Nincs még egy olyan megoldást, akik a vastag ékezetek és beszéd károsodását nevezzük Univoice. Úgy gondoltam, a frissítés volt szükség. Megjegyzés: Az XP kell 2 GB Ram Vista users kellene 3 GB Ram |
|
| |||
| |||
| Már használt IBM ViaVoice, nagyon szépen működik. Is használható hangutasítások az egyéb dolgok, mint például a "Start -> Programok -> Kiegészítők ..." stb Az egyik én jött egy nagyon tisztességes fülhallgatót is. |
|
| |||
| |||
| Örülök, hogy használ, de támogatja a VR ViaVoice van vége. ViaVoice soha nem fogja elérni Vista kompatibilitás és végül az összes számítógép fog előre a Vista. Azt hiszem, személyesen is mérhetetlenül NaturallySpeaking superior de mindenki a saját kedvenc farmert. Sok ViaVoice rajongóknak, és sok szállal vita a beszéd számítástechnikai Forum.I vagyok biztos benne, majd élvezhetik a látogatást az oldalon. - Tom Hamilton KnowBrainer.com KnowBrainer beszédfelismerés Fourum |
|
| |||
| |||
| Igen, nézd meg az én avatar, és ez fogja megoldani az összes problémát. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. március 2009 13:27 |
| Word problémák | oddjob | General Chat szoftver | 1 | 6. január 2008 10:29 |
| Beolvasás a Word? | Cattranz | General Chat szoftver | 4 | 27. november 2007 12:09 |
| Kis segítség .. Word 2002 | mbonwick | Office & Applications | 2 | 30. október 2007 12:48 |
| Szó | handthrottle | Office & Applications | 1 | 7. 2007 Szeptember 08:48 |
| Téma eszközök | |
| |