![]() |
|
| |||
| |||
| אני מחפש תוכנה כמו שאני יכול לומר דברים ויש להם את זה בשבילי trancescribe |
|
| |||
| |||
| או אתרי אינטרנט. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חיפוש בגוגל הוא הפתרון הטוב ביותר.
| |||
| |||
| נסה דרקון Recognizer נאום. הם הטובים ביותר בתחום. אתם צריכים לבדוק את אתר האינטרנט או לקרוא יותר של ביקורות של גוגל או תוכנה אחרת לסקור אתרים. אני בטוח, זה יוכל לעזור לך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שמעתי שאם אתה dont לבזבז הרבה כסף על זה סוג של תוכנה הם די crappy ואפילו עם הטובות כמו דרקון naturallyspeaking 9 תצטרך לאמן אותו לתוך את הדרך לדבר, אשר יכול להימשך חודשים זה מושלם
|
| |||
| |||
| NaturallySpeaking גירסה 9.5 אינו לוקח חודשים של אימונים כדי מושלם אך רק מספר דקות. הרבה אנשים קונים את התוכנה אבל היעדר התמיכה כדי לעשות את זה יעיל עבורם. ישנם גורמים רבים אשר נכנסים לשחק כמו מפרט מחשב, soundcard, מיקרופונים, ואת הדרך שבה מבטאים את המילים. אתה גם לא צריך להשקיע הרבה כסף. מקצועי גרסת 800,00 נכון, אבל אתה יכול לקבל את הצעת 160.00 התוכנה ולהוסיף Knowbrainer2006 ויש להם כמעט את היכולת של פרו. ישנו גם פתרון עבור אנשים עם עבה Accents והדיבור impairments קרא Univoice. אני רק חשבתי עדכון היה צורך כאן. הערה: משתמשי XP צריך 2 GB של ראם Vista משתמשים צריך 3 GB של ראם |
|
| |||
| |||
| השתמשתי יבמ ViaVoice, זה עובד די יפה. יכול לשמש גם עבור פקודות קוליות עבור דברים אחרים, כמו "התחל -> תוכניות -> עזרים ..." ועוד אחד בא לי עם אוזניות די הגון, גם. |
|
| |||
| |||
| אני שמח שאתה משתמש ב VR אך תמיכה ViaVoice הוא קץ. לעולם לא ViaVoice להשיג Vista תאימות ולבסוף בכל המחשבים יגיעו עם preloaded Vista. אני אישית חושב NaturallySpeaking היא במדה נכרת מעולה אבל לכולם יש משלהם המועדפות זוג מכנסי ג 'ינס. יש הרבה ViaVoice enthusiasts ורבים פתילים של דיון בבית הנאום מחשוב Forum.I 'ז בטוח תוכל ליהנות מביקור באתר. - טום המילטון KnowBrainer.com KnowBrainer זיהוי דיבור Fourum |
|
| |||
| |||
| כן, תראי את גלגול שלי, וזה יהיה לפתור את כל הבעיות. |