mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Spoken žodį įvedėte žodį

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 28, 2007, 15:38
Narys

Default Spoken žodį įvedėte žodį

Aš ieškau programinę įrangą, kad galiu pasakyti, medžiagos ir kad jis būtų trancescribe man
Old Liepa 28, 2007, 16:28
Narys

Ar svetainių.
Old Liepa 29, 2007, 03:36
Administrator Grupė

Google paieška yra jūsų Geriausia.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 rugpjūtis 2007, 03:16
Naujas Narys

Gauta Dragon Kalbėjimo atpažinti. Jie šioje srityje geriausių. Jūs patikrinti savo interneto svetainėje atlikti arba skaityti daugiau apie savo atsiliepimus iš Google ar kokios nors kitos programinės įrangos apžvalga svetainėse. Esu įsitikinęs, kad tai galės jums padėti.
Old 2 rugpjūtis 2007, 06:49
Moderatorius Grupė

Girdėjau, kad if you dont išleisti daug pinigų dėl šios programinės įrangos tipą, jos yra gana crappy, ir net gerų kaip Dragon NaturallySpeaking 9 turėsite traukinys jį į savo kalbėjimo būdą, kuris gali trukti mėnesius išbaigti

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Spalis 25, 2007, 09:30
Banned Group

NaturallySpeaking versija 9,5 nesiima mėnesių mokymo tobulas, bet tik keletą minučių. Daugelis žmonių perka programinę įrangą, tačiau trūksta paramos, kad būtų veiksmingiau juos. Yra daug veiksnių, kurie ateina į žaidimą, pavyzdžiui, kompiuterių specifikacijos, soundcard, mikrofonas, ir kaip jums ištarti savo žodžius. Jums taip pat nereikia išleisti daug pinigų. Profesionali versija yra 800,00 tiesa, tačiau galite gauti 160,00 Pageidautina programinė įranga ir įdėti Knowbrainer2006 ir beveik pro pajėgumus. Yra netgi žmonių su stora akcentais ir kalbos sutrikimų, tirpalas vadinamas Univoice. Aš tik maniau atnaujinti buvo būtina. Pastaba: XP vartotojai turi turėti 2 GB RAM Vista vartotojai turėtų turėti 3 GB RAM
Old Spalis 30, 2007, 21:56
Donorų grupės

I've used IBM ViaVoice, jis veikia gana gerai. Taip pat galima naudoti balso komandas, kitų dalykų, pavyzdžiui, "Start -> Programs -> Accessories ..." ir tt vienas aš atėjo kartu su gana padoraus ausines, too.
Old Spalis 31, 2007, 11:00
Banned Group

Džiaugiuosi, kad jūs naudojate VR, bet parama ViaVoice yra ne pabaiga. ViaVoice niekada pasiekti Vista "suderinamumo ir, galiausiai, visi kompiuteriai bus pakrautų su Vista. Aš asmeniškai manau, NaturallySpeaking yra žymiai pranašesnis, bet kiekvienas turi savo mėgstamas poras ir džinsus. Yra daug ViaVoice entuziastų ir daugelis temas diskusijų kalbos Kompiuterija Forum.I "m kad jums naudos iš vizito į šią svetainę.

- Tom Hamilton KnowBrainer.com
KnowBrainer Speech Recognition Fourum
Old Lapkritis 4, 2007, 08:55
Narys

Taip, pažiūrėkite į mano avataras, ir jis bus išspręsti visas savo problemas.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Word 2007 Pašalinimas iš Word count snowblind Office Suites & Applications 8 Kovas 21, 2009 13:27
Word problemos Oddjob BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 6 sausis 2008 10:29
Skaitymo Word? Cattranz BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 Lapkritis 27, 2007 12:09
Little Help .. Word 2002 mbonwick Office Suites & Applications 2 30 spalis 2007 12:48
Žodis handthrottle Office Suites & Applications 1 Rugsėjis 7, 2007 08:48
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.