![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ieškau programinę įrangą, kad galiu pasakyti, medžiagos ir kad jis būtų trancescribe man |
|
| |||
| |||
| Ar svetainių. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google paieška yra jūsų Geriausia.
| |||
| |||
| Gauta Dragon Kalbėjimo atpažinti. Jie šioje srityje geriausių. Jūs patikrinti savo interneto svetainėje atlikti arba skaityti daugiau apie savo atsiliepimus iš Google ar kokios nors kitos programinės įrangos apžvalga svetainėse. Esu įsitikinęs, kad tai galės jums padėti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Girdėjau, kad if you dont išleisti daug pinigų dėl šios programinės įrangos tipą, jos yra gana crappy, ir net gerų kaip Dragon NaturallySpeaking 9 turėsite traukinys jį į savo kalbėjimo būdą, kuris gali trukti mėnesius išbaigti
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| NaturallySpeaking versija 9,5 nesiima mėnesių mokymo tobulas, bet tik keletą minučių. Daugelis žmonių perka programinę įrangą, tačiau trūksta paramos, kad būtų veiksmingiau juos. Yra daug veiksnių, kurie ateina į žaidimą, pavyzdžiui, kompiuterių specifikacijos, soundcard, mikrofonas, ir kaip jums ištarti savo žodžius. Jums taip pat nereikia išleisti daug pinigų. Profesionali versija yra 800,00 tiesa, tačiau galite gauti 160,00 Pageidautina programinė įranga ir įdėti Knowbrainer2006 ir beveik pro pajėgumus. Yra netgi žmonių su stora akcentais ir kalbos sutrikimų, tirpalas vadinamas Univoice. Aš tik maniau atnaujinti buvo būtina. Pastaba: XP vartotojai turi turėti 2 GB RAM Vista vartotojai turėtų turėti 3 GB RAM |
|
| |||
| |||
| I've used IBM ViaVoice, jis veikia gana gerai. Taip pat galima naudoti balso komandas, kitų dalykų, pavyzdžiui, "Start -> Programs -> Accessories ..." ir tt vienas aš atėjo kartu su gana padoraus ausines, too. |
|
| |||
| |||
| Džiaugiuosi, kad jūs naudojate VR, bet parama ViaVoice yra ne pabaiga. ViaVoice niekada pasiekti Vista "suderinamumo ir, galiausiai, visi kompiuteriai bus pakrautų su Vista. Aš asmeniškai manau, NaturallySpeaking yra žymiai pranašesnis, bet kiekvienas turi savo mėgstamas poras ir džinsus. Yra daug ViaVoice entuziastų ir daugelis temas diskusijų kalbos Kompiuterija Forum.I "m kad jums naudos iš vizito į šią svetainę. - Tom Hamilton KnowBrainer.com KnowBrainer Speech Recognition Fourum |
|
| |||
| |||
| Taip, pažiūrėkite į mano avataras, ir jis bus išspręsti visas savo problemas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Word 2007 Pašalinimas iš Word count | snowblind | Office Suites & Applications | 8 | Kovas 21, 2009 13:27 |
| Word problemos | Oddjob | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 6 sausis 2008 10:29 |
| Skaitymo Word? | Cattranz | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Lapkritis 27, 2007 12:09 |
| Little Help .. Word 2002 | mbonwick | Office Suites & Applications | 2 | 30 spalis 2007 12:48 |
| Žodis | handthrottle | Office Suites & Applications | 1 | Rugsėjis 7, 2007 08:48 |
| Temos įrankiai | |
| |