![]() |
|
| |||
| |||
| Es meklēju programmatūra kā es varu teikt stuff un ir tā trancescribe man |
|
| |||
| |||
| Vai tīmekļa vietnēs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google meklēšana ir labākā likme.
| |||
| |||
| Try Dragon Speech Recognizer. Tie ir labākā jomā. Jūs pārbaudīt savu tīmekļa veic vai lasīt vairāk no to pārskatiem no Google vai kādu citu programmatūras pārskats vietām. Es esmu pārliecināts, tas varēs jums palīdzēt out. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esmu dzirdējis, ka, ja jūs dont tērēt lielu naudu par šāda veida programmatūru tie ir diezgan crappy un pat ar labu tiem, kā pūķis NaturallySpeaking 9 jums būs apmācīt to savā runas veids, kas var ilgt mēnešiem, pilnveidot tās
|
| |||
| |||
| NaturallySpeaking versija 9,5 neņem mēnešu apmācību, lai pilnveidotu, bet tikai minūtes. Daudzi cilvēki iegādāties programmatūru, bet trūkst atbalsta, lai padarītu to efektīvāku viņiem. Ir daudz faktoru, kas nonāk spēlē, piemēram, datoru specs, skaņas karte, mikrofons, un kā jūs izrunāt savu vārdu. Jūs arī nav jātērē daudz naudas. Profesionālā versija ir 800,00 taisnība, bet Jūs varat 160,00 Vēlamā programmatūra un pievienot Knowbrainer2006 un ir gandrīz spēja pro. Ir pat risinājums cilvēkiem ar biezu akcentiem un runas traucējumiem sauc Univoice. Es tikai domāju, update bija nepieciešama. Piezīme: XP lietotājiem jābūt 2 GB Ram Vista Lietotājiem būtu jābūt 3 GB RAM |
|
| |||
| |||
| Esmu izmantojis IBM ViaVoice, tas strādā diezgan labi. Var izmantot arī balss komandas citām lietām, piemēram, "Start -> Programs -> Aksesuāri ..." utt viens Man nāca ar diezgan pienācīgu austiņas, too. |
|
| |||
| |||
| Es esmu priecīgs jums, izmantojot VR bet atbalsts ViaVoice ir beigas. ViaVoice nekad sasniegt Vista savietojamību, un galu galā visi datori būs ielādētas ar Vista. Es personīgi uzskatu, NaturallySpeaking ir ievērojami augstāka, taču katram ir savs mīļākais džinsu pāris. Ir daudz ViaVoice entuziasti un daudzi pavedieni diskusiju runas Computing Forum.I 'm, ka jums būs ieguvums no vizītes uz šo vietni. - Tom Hamilton KnowBrainer.com KnowBrainer Speech Recognition Fourum |
|
| |||
| |||
| Yeah, aplūkojiet Mans iemiesojums, un tas būs atrisināt visas jūsu problēmas. |