rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Mowie słowo wpisane słowo

Reply

Narzędzia wątku
Old 28 lipca 2007, 15:38
Członek grupy

Default Mowie słowo wpisane słowo

Ja patrząc na oprogramowanie, co mogę powiedzieć rzeczy i trancescribe to dla mnie
Old 28 lipca 2007, 16:28
Członek grupy

Lub witryn.
Old 29. lipca 2007, 03:36
Administrator Group

Wyszukiwarka Google jest najlepiej.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 sierpnia 2007, 03:16
Nowe państwa grupy

Spróbuj Dragon rozpoznawania mowy. Są one najlepsze w danej dziedzinie. Będziesz sprawdzenia swojej stronie internetowej lub więcej ich opinii z Google lub inne oprogramowanie przeglądu witryn. Jestem pewien, ten będzie mógł pomóc obecnie.
Old 2 sierpnia 2007, 06:49
Moderator grupy

Słyszałem, że jeśli dont wydać dużo pieniędzy na tego typu oprogramowania są dość crappy, a nawet z tych dobrych jak smok naturallyspeaking 9 będziesz musiał go w pociągu na swój sposób mówienia, co może potrwać miesiące to doskonały

My System: Niektóre inne kochanka!

Procesor (y):
E8500 E0@4.1Ghz (akcji V)
Płyta główna:
BIOSTAR TPower I45
Pamięć RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Karta graficzna (y):
X1950 Pro
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chłodzenie:
Big Typhoon VX
Sieć / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (y):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 × 105
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 25 październik 2007, 09:30
Banned Grupa

NaturallySpeaking wersji 9.5 nie bierze miesiąc szkolenia idealne, ale tylko minuty. Wiele osób kupić oprogramowanie, ale brak wsparcia, aby go efektywne dla nich. Istnieje wiele czynników, które W grę wchodzą takie jak specyfikacje komputera, karta dźwiękowa, mikrofon, i sposób, w jaki wypowiada swoje słowa. Możesz również nie trzeba wydawać dużo pieniędzy. W wersji Professional 800,00 prawda, ale możesz pobrać 160,00 Preferowane oprogramowanie i dodać Knowbrainer2006 i prawie zdolności pro. Istnieje jeszcze rozwiązanie dla osób z grubym akcenty i niemiecka zwane Univoice. I just thought aktualizacji było potrzebne tutaj. Uwaga: XP użytkownicy powinni mieć 2 GB pamięci RAM Vista użytkownicy powinni mieć co najmniej 3 GB pamięci RAM
Old 30 października 2007, 21:56
Grupa dawcy

I've używane IBM ViaVoice, działa całkiem dobrze. Może być również wykorzystywany do poleceń głosowych dla innych rzeczy, takich jak "Start -> Programy -> Akcesoria ..." itp. Mam przyszedł jeden z dość godnej mikrozestawu, too.
Old 31 października 2007, 11:00
Banned Grupa

Cieszę się, że używając VR, ale poparcie dla ViaVoice jest na końcu. ViaVoice nie osiągnięcia kompatybilności Vista i ostatecznie wszystkie komputery będą pochodzić z fabrycznie Vista. Osobiście uważam, NaturallySpeaking jest znacznie lepszy, ale każdy ma swoje własne ulubione dżinsy. Istnieje wiele ViaVoice entuzjastów i wielu wątków dyskusji na wypowiedzi Computing Forum.I Na pewno będziemy korzystać z wizyty w tym miejscu.

- Tom Hamilton KnowBrainer.com
KnowBrainer mowy Fourum
Old 4 listopada 2007, 08:55
Członek grupy

Tak, spójrz na mój avatar i będzie rozwiązać wszystkie problemy.
Reply

Register

Zakładki