![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja patrząc na oprogramowanie, co mogę powiedzieć rzeczy i trancescribe to dla mnie |
|
| |||
| |||
| Lub witryn. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wyszukiwarka Google jest najlepiej.
| |||
| |||
| Spróbuj Dragon rozpoznawania mowy. Są one najlepsze w danej dziedzinie. Będziesz sprawdzenia swojej stronie internetowej lub więcej ich opinii z Google lub inne oprogramowanie przeglądu witryn. Jestem pewien, ten będzie mógł pomóc obecnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Słyszałem, że jeśli dont wydać dużo pieniędzy na tego typu oprogramowania są dość crappy, a nawet z tych dobrych jak smok naturallyspeaking 9 będziesz musiał go w pociągu na swój sposób mówienia, co może potrwać miesiące to doskonały
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| NaturallySpeaking wersji 9.5 nie bierze miesiąc szkolenia idealne, ale tylko minuty. Wiele osób kupić oprogramowanie, ale brak wsparcia, aby go efektywne dla nich. Istnieje wiele czynników, które W grę wchodzą takie jak specyfikacje komputera, karta dźwiękowa, mikrofon, i sposób, w jaki wypowiada swoje słowa. Możesz również nie trzeba wydawać dużo pieniędzy. W wersji Professional 800,00 prawda, ale możesz pobrać 160,00 Preferowane oprogramowanie i dodać Knowbrainer2006 i prawie zdolności pro. Istnieje jeszcze rozwiązanie dla osób z grubym akcenty i niemiecka zwane Univoice. I just thought aktualizacji było potrzebne tutaj. Uwaga: XP użytkownicy powinni mieć 2 GB pamięci RAM Vista użytkownicy powinni mieć co najmniej 3 GB pamięci RAM |
|
| |||
| |||
| I've używane IBM ViaVoice, działa całkiem dobrze. Może być również wykorzystywany do poleceń głosowych dla innych rzeczy, takich jak "Start -> Programy -> Akcesoria ..." itp. Mam przyszedł jeden z dość godnej mikrozestawu, too. |
|
| |||
| |||
| Cieszę się, że używając VR, ale poparcie dla ViaVoice jest na końcu. ViaVoice nie osiągnięcia kompatybilności Vista i ostatecznie wszystkie komputery będą pochodzić z fabrycznie Vista. Osobiście uważam, NaturallySpeaking jest znacznie lepszy, ale każdy ma swoje własne ulubione dżinsy. Istnieje wiele ViaVoice entuzjastów i wielu wątków dyskusji na wypowiedzi Computing Forum.I Na pewno będziemy korzystać z wizyty w tym miejscu. - Tom Hamilton KnowBrainer.com KnowBrainer mowy Fourum |
|
| |||
| |||
| Tak, spójrz na mój avatar i będzie rozwiązać wszystkie problemy. |
![]() |
|
| Zakładki |