![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Caut ca software-ul pe care pot să spun lucruri şi să-l trancescribe pentru mine |
|
| |||
| |||
| Sau site-uri. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De căutare Google este cel mai bun pariu.
| |||
| |||
| Încercaţi Dragon Speech Recognizer. Ele sunt cele mai bune din domeniu. Să verificaţi site-ul lor sau mai mult de comentarii de la Google sau alte site-uri de software de revizuire. Sunt sigur că, aceasta va putea să te ajut. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am auzit că, dacă dont cheltui o gramada de bani pe acest tip de software care sunt destul de nasol şi chiar cu cei buni ca dragon naturallyspeaking 9, va trebui să-l în tren modalitate de a vorbi, care poate dura luni de perfect este
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| NaturallySpeaking versiunea 9.5 nu ia luni de formare profesională pentru a perfecta, dar numai câteva minute. Mulţi oameni cumpere produsul software, dar lipsa de sprijin pentru a face eficient pentru ei. Există mulţi factori, care intră în joc, cum ar fi computer specs, Sunet, microfon, şi modul în care vă pronunţaţi cuvintele. Puteţi, de asemenea, nu trebuie să-şi petreacă o grămadă de bani. Profesional versiune 800.00 este adevărat, dar puteţi obţine 160.00 preferat de software şi de a adăuga Knowbrainer2006 şi-au aproape de capacitatea de a pro. Există chiar şi o soluţie pentru persoanele cu grosime de accente şi discurs impairments numit Univoice. Am crezut ca o actualizare a fost nevoie de aici. Notă: XP utilizatorii ar trebui să aibă 2 GB de RAM Vista utilizatorii trebuie să aibă 3 GB de RAM |
|
| |||
| |||
| Am folosit IBM ViaVoice, funcţionează destul de bine. Pot fi, de asemenea, folosit pentru comenzi vocale pentru alte lucruri, cum ar fi "Start -> Programs -> Accessories ..." etc o am venit cu un set destul de decente, de asemenea. |
|
| |||
| |||
| Ma bucur ca te folosind VR dar sprijinul pentru ViaVoice este la capăt. ViaVoice nu va atinge Vista de compatibilitate şi, eventual, toate computerele vor veni preîncărcate cu Vista. Eu personal cred că este foarte NaturallySpeaking superior, dar toată lumea are propriile lor preferat pereche de blugi. Există multe ViaVoice entuziaşti şi multe fire de discuţie la discurs Computing Forum.I "Sunt sigur că veţi beneficia de o vizita la site-ul respectiv. - Tom Hamilton KnowBrainer.com KnowBrainer Recunoaştere vorbire Fourum |
|
| |||
| |||
| Da, uită-te la meu avatar, şi-l vom rezolva toate problemele tale. |
![]() |
|
| Marcaje |