![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам хандсоме за софтвер као што могу рећи ствари и да је за мене транцесцрибе |
|
| |||
| |||
| Или уеб. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гоогле претрага је ваш најбољи кладити.
| |||
| |||
| Покушајте Драгон Спеецх Рецогнизер. Они су најбољи на терену. Ви ћете проверити своје уеб странице ван или више својих рецензија из Гоогле или неки други софтвер преглед интерфејса. Сигуран сам, ово ће бити у могућности помоћи вам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чуо сам да ако не троше пуно новаца на ову врсту софтвера су прилично јебани па чак и оне са добрим као змај натураллыспеакинг 9 морате тренирати у свој начин говора, који може да траје месецима да је савршен
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| НатураллыСпеакинг верзија 9,5 не преузима месеци обука за савршен али само неколико минута. Многи људи купују софтвер, али нема подршку како би је ефикасна за њих. Постоје многи фактори који долазе у игру као што је рачунар наочаре, звучну, микрофон, и начин на који ви изговарати твоје речи. Такође не морате да потрошите много новца. Стручни 800,00 верзија је истинита, али можете добити 160,00 Преферред софтвера и додај Кноубраинер2006 и имају скоро способност про. Ту је чак и решење за људе са дебелим акцентом и говор неспособности зове Унивоице. ЈА праведан мисао исправка је потребно овде. Напомена: КСП корисници би требало да има 2 ГБ РАМ-а Виста Корисници би требало да има 3 ГБ РАМ-а |
|
| |||
| |||
| И'ве користи ИБМ ВиаВоице, то ради прилично лепо. Може се такође користити за гласовне команде за друге ствари, као што су "Старт -> Програмс -> Аццессориес ..." итд У једном сам дошао са прилично пристојне слушалице, превише. |
|
| |||
| |||
| Драго ми је, али вас помоћу ВР подршку за ВиаВоице је на крају. ВиаВоице никад неће достићи Виста компатибилност те евентуално сва рачунара ће доћи прелоадед са Видик. Лиццно мислим НатураллыСпеакинг је неизмјерно супериорнији, али свако има своје најдраже фармерке. Постоје многи ВиаВоице ентузијаста и многе теме расправе у говору рачунарство Форум.И Зацијело ћете имати користи од посете том месту. - Том Хамилтон КноуБраинер.цом КноуБраинер Спеецх Рецогнитион Фоурум |
|
| |||
| |||
| Аха, поглед на мој аватар, а то ће решити све ваше проблеме. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уорд 2007, Искључивање странице из Уорд цоунт | сноублинд | Оффице & Апплицатионс | 8 | 21 март 2009 13:27 |
| Уорд проблем | оддјоб | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 6 јануар 2008 10:29 |
| Сцан то реч? | Цаттранз | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 27 новембар 2007 12:09 |
| Мало помоћи .. Уорд 2002 | мбонуицк | Оффице & Апплицатионс | 2 | 30 октобар 2007 12:48 |
| Реч | хандтхроттле | Оффице & Апплицатионс | 1 | 7. Сеп 2007 08:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |