![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ben yazılım olarak diyebilirim şeyler arıyor ve bu benim için trancescribe var
|
|
|
|||
|
|||
|
Veya web siteleri.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Google arama için en iyi şey olduğunu.
|
|||
|
|||
|
Dragon Konuşma Recognizer deneyin. Bu alandaki en iyi. Siz kendi web sitesini kontrol eder veya Google veya başka bir yazılım inceleme sitelerinden onların değerlendirmeleri daha okuyun. Ben, bu mümkün olacaktır sana yardım için eminim.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben Bir hesabınız yoksa bu yazılım bu tip üzerinde güzel ve ejderha bir konuşma yolunuzu halinde, bu ay mükemmel sürebilir trenle gerekir 9 NaturallySpeaking gibi iyi bile berbat olan para harcamak duymuştum bunu
Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
|
|||
|
|||
|
Sürüm 9,5 NaturallySpeaking eğitim ay ancak dakika mükemmel için çıkmaz. Birçok insan için verimli yapmak için yazılım ancak eksikliği destek almak. Bu bilgisayar özellikleri, ses, mikrofon gibi oynamak girdi faktörler ve siz kelimeleri telaffuz yolu vardır. Ayrıca para harcamak zorunda değilsiniz. Profesyonel sürüm 800,00 doğrudur, ama siz 160,00 Tercih edilen yazılım almak ve Knowbrainer2006 ekleyin ve yanlısı neredeyse özelliği var. Hatta kalın aksan ve konuşma bozuklukları olan insanlar için bir çözüm Univoice denir. Sadece bir güncelleme burada gerekli olduğunu düşündüm. Not: XP kullanıcıları Ram 2 GB olmalı Vista kullanıcılar Ram 3 GB olmalıdır
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben oldukça iyi çalışır, IBM ViaVoice kullandım. Diğer şeyler için ses komutları için Başlat "gibi -> Programlar -> Donatılar ..." kullanabilir miyim vb bir ben var oldukça iyi bir kulaklık ile de geldi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Seni VR ama ViaVoice destek kullanarak sevindim bir sonundadır. ViaVoice ve Vista uyumluluğu elde asla sonunda tüm bilgisayarların Vista ile önceden yüklenmiş gelecektir. Şahsen NaturallySpeaking çok üstün olduğunu düşünüyorum ama herkes kot kendi favori çifti vardır. Birçok ViaVoice meraklıları ve konuşma Bilgisayar Forum.I 'e bir ziyaret bu siteye yararı olacaktır emin at tartışma birçok parçacığı vardır.
- Tom Hamilton KnowBrainer.com KnowBrainer Konuşma Tanıma Fourum |
|
|
|||
|
|||
|
Evet, Avatar bakmak ve tüm sorunlara çözüm olacaktır.
|