![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν λογιστικά φύλλα, αλλά δεν γνωρίζουν που να χρησιμοποιεί το λογισμικό. Βλέπω ότι μπορώ να "κατεβάσετε" Open Office δωρεάν ή μήπως είναι καλύτερα να αγοράσετε ένα αντίγραφο του Excel; Ευχαριστώ πολύ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Open Office θα είναι μια χαρά
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Open Office έργων σχεδόν το ίδιο με το αντίστοιχο micosoft όμως αν θέλετε να πάρετε προηγμένη αγορά Exel
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι ... Excel είναι η βιομηχανία αναγνωρίζονται πακέτο, οπότε αν είστε εκμάθησης για να βοηθήσει στον τομέα της απασχόλησης, αυτό είναι ο τρόπος για να προχωρήσουμε.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας:) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εικόνες Wont Load όταν ανοίγω MS Works Spreadsheet | dgriff | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 24 Αυγούστου 2009 05:04 |
| Excel Spreadsheet Παρουσίαση hashes Αντί Ημερομηνίες | VJH | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 12 Αυγ 2009 15:00 |
| Λογισμικό. | mpenney | Λειτουργικά συστήματα Windows | 14 | 19 Οκτ 2008 14:54 |
| Χρειάζονται επειγόντως βοήθεια με Spreadsheet | CharlesCrisp | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 6 Jan 2008 14:58 |
| Exel λογιστικό φύλλο που χρειάζονται βοήθεια | demo | Office Suites & Εφαρμογές | 19 | 17η Σεπ 2007 13:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |