![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Želim naučiti kako koristiti tablice, ali ne znam koji software za korištenje. Vidim da ja mogu preuzimanje datoteka Open Office besplatno ili bi ga najbolje kupiti kopiju Excel? Thanks a lot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| otvoriti ured bi bio sasvim u redu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| otvoriti ured radi puno isto kao micosoft svojim kolegom no ako želite dobiti napredna kupnje exel
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ... Excel je prepoznao Industrija paketa, pa ako ste za učenje pomoći u zapošljavanju, ovaj je put to ići.
| |||
| |||
| Hvala vrlo velik dio za vaša pomoć:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Slike Wont Load kada sam Otvorite MS Works Spreadsheet | dgriff | Office & Applications | 0 | 24 kolovoz 2009 05:04 |
| Excel Spreadsheet Prikazujem Hashes Umjesto Termini | VJH | Office & Applications | 4 | 12. kolovoz 2009 15:00 |
| Software. | mpenney | Windows Operating Systems | 14 | 19. listopad 2008 14:54 |
| Hitno potrebna pomoć sa Spreadsheet | CharlesCrisp | Office & Applications | 2 | 6. siječanj 2008 14:58 |
| Exel tablični pomoć potrebna | demo | Office & Applications | 19 | 17. Ruj 2007 13:17 |
| Thread Tools | |
| |