![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Norėčiau sužinoti, kaip naudotis skaičiuoklių, bet nežinote kokią programinę įrangą naudoti. Matau, kad galiu parsisiųsti Open Office nemokamai arba ji būtų geriausia įsigyti "Excel" kopija? Thanks a lot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Open Office bus viskas gerai
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Open Office dirba daug, kaip jo micosoft kolega tapati, jei norite gauti Išplėstinė pirkti Exel
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ... Excel Pramonės pripažintas paketą, todėl, jei jūs mokotės padėti darbo rinkoje, tai yra kelias.
| |||
| |||
| Thanks very much for your help:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vaizdai nieko nevyksta, kai aš Atidaryti MS Works Spreadsheet " | dgriff | Office Suites & Applications | 0 | Rugpjūtis 24, 2009 05:04 |
| Excel skaičiuoklės Rodoma hashes Vietoj Terminai | VJH | Office Suites & Applications | 4 | Rugpjūtis 12, 2009 15:00 |
| Programinė įranga. | mpenney | Windows "operacinės sistemos | 14 | 19 spalis 2008 14:54 |
| Skubiai reikia pagalbos su Skaičiuoklės | CharlesCrisp | Office Suites & Applications | 2 | 6 sausis 2008 14:58 |
| Excel skaičiuoklės padėti reikia | Demo | Office Suites & Applications | 19 | 17 rugsėjis 2007 13:17 |
| Temos įrankiai | |
| |