![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я хотіла б дізнатися, як використовувати таблиці, але не знаєте, яке програмне забезпечення для використання. Я бачу, що я можу завантажити Open Office безкоштовно або було б краще придбати копію Excel? Спасибо большое. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Відкрито відділення буде просто штраф
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Open Office працює багато в чому так само, як свого колегу micosoft Однак, якщо ви хочете отримати розширений Exel купівлю
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ... Excel є галузевим визнаний пакет, так що якщо ви вчитеся на допомогу у працевлаштуванні, це шлях.
| |||
| |||
| Дуже дякуємо за Вашу допомогу:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зображення Wont навантаження, коли я відкриваю таблицю MS Works | dgriff | Office Suites & Застосування | 0 | 24 серпня 2009 05:04 |
| Таблиці Excel Показані хешей Замість дати | VJH | Office Suites & Застосування | 4 | 12 серпня 2009 15:00 |
| Програмне забезпечення. | mpenney | Операційні системи Windows | 14 | 19 жовтня 2008 14:54 |
| Екстрена допомога необхідна з таблицями | CharlesCrisp | Office Suites & Застосування | 2 | 6 січня 2008 14:58 |
| Допомога необхідна таблиць Exel | Демо | Office Suites & Застосування | 19 | 17 вересня 2007 13:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |