![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ... Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ήταν το σωστό μέρος για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο, αλλά αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει κάποια πρόταση για το λογισμικό για τον εντοπισμό απογραφή / barcoding. Είμαστε διανομή προϊόντων που δεν έχουν σήμερα ένα barcode σε αυτά και γι 'αυτό θέλετε να εκτυπώσετε εκτός ραβδοκώδικας να κολλήσει στις. Υπάρχει ένα σύστημα που ραβδοκώδικας δεσμούς σε ένα σύστημα διαχείρισης invontory καθώς και αριθμοί παρτίδας και παρακολούθησης προκειμένου να δούμε που έχεις κάθε προϊόν (για υπενθυμίζει κλπ;) Ευχαριστώ πάρα πολύ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φασκόμηλο κάνει ένα πακέτο για τη διαχείριση των αποθεμάτων.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ένα από μου Έργα - Θέλω να τιμής και Λογιστική Διαχείριση Λογισμικό Παρακολούθησης | lseano | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 15 Μαρ 2009 12:55 |
| Stock Ανεμοστρόβιλους ή Νέα Fan | Bandit4575 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 5 Νοε 2008 20:53 |
| Office Management Software - Query | groupinfo | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 14η Σεπ 2007 09:33 |
| Open source προϊόντα ή μικροοργανισμών μαλακά προϊόντα; | joshua77 | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 17 Μαρ 2007 21:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |